Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyi mindenen (legalá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi mindenen (legalább) meg tud bukni egy kezdődő párkapcsolat? Akkor h hogy ennyi sok kapcsolat van, kompromisszumokat kötnek már az elején, vagy ennyire zökkenőmentesen indul a legtöbb kapcsolat?

Figyelt kérdés
32 éves férfi vagyok, volt már részem jópár kapcsolatban. De a legtöbb az elején megbukott, vagy pár hónap után. Hiába tetszik két ember egymásnak,ha nincs meg a kémia, az igazi mély vonzalom-érzések. Aztán ha a szexuális életben eltérőségek vannak. egyik így szereti és nem enged (sok nő és férfi van, aki nem hajlandó engedni), a másik meg úgy. Aztán később az anyagiak. De ott van még az eltérő intelligencia is, vagy az eltérő jellemvonások, a szokások. Stb.
2017. febr. 7. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is megbuktam gimiben, csak mert nem volt meg a kémia. :(
2017. febr. 7. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha mar reg ennyit filozofalsz egy kapcsolat mivoltjan reg rossz. ilyen kerdeseket mindig picit antiszoc enberek tesznek fel.....V mukodik v nem.

Igazak amit irsz de ezek evidensek. Ahogy az is h a viz megfagy 0 fok alatt kb.

2017. febr. 7. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:

És az miért baj, hogy antiszociális, ha esetleg az?

Én bírom az antizociális embereket, sokkal jobban megválogatják a barátaikat, párjukat.

Kérdező, igazad van...Ilyenek miatt megy szét sok házasság is.

Sajnos ez van.

L

2017. febr. 7. 15:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok antiszoc.
2017. febr. 7. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Eltérő intelligencia? Csak akkor baj ha valaki atyaistennek képzeli nmagát...

Anyagiak? Az miért baj? Együtt kell gyűjtenia pénzt, könnyebb...

Eltérő szexigény? Ez az amit meg lehet beszélni és lehet próbálgatni...

Eltérő szokások? No igen, ha ragaszkodsz a saját marhaságodhoz anélkül, hogy a másikhoz próbálnál kicsit alkalmazkodni, akkor itt megbukhat. Csakhát akit szeretünk azért próbálunk tenni is valamit.

2017. febr. 7. 17:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Eltérő szexigény? Mondd ezt egy 23 éves jól szituált, tanult, magasan kalibrált nőnek, akinek csak egyféle póz jó, másban nem hajlandó csinálni. Szakított is velem, hogy én abban a pózban miért nem tudok elmenni, mikor az exe egy nap x szer el tudott abban menni.
2017. febr. 7. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!