Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig az aktuális párod a legjobb?
Sok értelme nincs így akkor szerintem. Kommunikálj vele,csak azon kell törekedni jobb legyen az a kapcsolatod ami van mknt az előző,mivel ott valami miatt szakítottal.
Nem vevő arra hogy beszéljetek?
Ha azt ha ezt mondaná
Először a megsértődés helyett rá kérdeznék miben volt más ? Mit csinált másképp ami miatt jobbvolt . Nyilván legközelebb próbálnèk jobb lenni de
De ha folyamatosan azt vetné a szrmemre hogy mással jobb volt akkor inkább lépek .
Nyílván nem mind1 a közlés se mert akár az első beszólásnál iá akkor ott hagyom a fszba
N31
Én is így gondolom mint te utolsó,kimmunikációval lehet ő a legjobb,de sokan egósat játszanak. Hogy mond el neki hogy csinálja ő már csak tudja. Pedog ha odafigyelne...
Másik amit te mondasz el sem mondja hogy jobb neki.
Elég fura,mintha egyre nehzebb lenne kommunikálni az embereknek.
Engem meglep.
Szerintem nem illik ilyet felhozni. Főleg nem, mert nem is annyira élénkek ezek a dolgok szerintem a múltból. Én tök nem tudom felidézni milyen volt a szex mással, max halványan van sejtésem. Meg ráadásul hosszabb kapcsolatokban mindig hullámzó is. Meg lehet nem is igazán összehasonlítható. Most melyik zenekart szeretem jobban a mostani kedvencemet, vagy ami 5 éve volt a kedvencem?
De ha biztos benne, szerintem akkor sem mond ilyet az ember. A jelenből lehet főzni.
Meg nyilván mindenki más dolgokban jó, kizárt, hogy egy ember legyen mindenben a legjobb van aki viccesebb, van aki meg jobban szexel mondjuk. De most még az is eszembe jut, hogy általában szexen belül is van akivel ez jobb van akivel meg az.
nem látom értelmét egyáltalán az ezen agyaláson sem. Igazából most jövök rá én soha nem szoktam ezen gondolkodni, hogy kivel jobb.
Igen, az aktuális párom a legjobb - ha nem így lenne, akkor nem lenne a párom ugyebár. Túl idős vagyok már ahhoz, hogy félmegoldásokkal beérjem.
Ha ezt mondaná megkérdezném miért is? Ha azt látom még mindig mások után ácsingózik akkor hastala vista nem tartóztatom. Nem sül ki túl sok jó abból ahol az egyik fél másokért epekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!