Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindig az aktuális párod a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig az aktuális párod a legjobb?

Figyelt kérdés
Kit éreznél ha azt mondaná párod volt akivel már jobb is volt?
tegnapelőtt 23:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
100% biztos vagyok benne, hogy volt már neki jobb. Egyáltalán nem élvezi amit csinálok.
tegnapelőtt 23:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Függ attól a kapcsolat melyik szakaszában vizsgálódunk. Ha az elején igen, ha végén, nem. Akkor nem zárnak le, és lépnénk új kapcsolatba.
tegnapelőtt 23:42
 3/16 A kérdező kommentje:

Sok értelme nincs így akkor szerintem. Kommunikálj vele,csak azon kell törekedni jobb legyen az a kapcsolatod ami van mknt az előző,mivel ott valami miatt szakítottal.

Nem vevő arra hogy beszéljetek?

tegnapelőtt 23:43
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

Ha azt ha ezt mondaná

Először a megsértődés helyett rá kérdeznék miben volt más ? Mit csinált másképp ami miatt jobbvolt . Nyilván legközelebb próbálnèk jobb lenni de

De ha folyamatosan azt vetné a szrmemre hogy mással jobb volt akkor inkább lépek .

Nyílván nem mind1 a közlés se mert akár az első beszólásnál iá akkor ott hagyom a fszba

N31

tegnapelőtt 23:45
 5/16 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom mint te utolsó,kimmunikációval lehet ő a legjobb,de sokan egósat játszanak. Hogy mond el neki hogy csinálja ő már csak tudja. Pedog ha odafigyelne...

Másik amit te mondasz el sem mondja hogy jobb neki.

Elég fura,mintha egyre nehzebb lenne kommunikálni az embereknek.

Engem meglep.

tegnapelőtt 23:48
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Az exemnel gigantikusan jo volt. A mostanival pedig eleg jo. Konzervati emberbol nem lehet es nem is kell talan tuzescicust csinalni. Az lehet csak megfelelesi alruha lenne es nem o maga. Ez van, ami elmult elmult. F.
tegnap 00:22
 7/16 anonim ***** válasza:
40%
Nem örülnék. Abban sajnos nincs szerintem igazad, hogy a kommunikáció mindent megold. Létezik kémia, ösztön, nem lehet mindent megbeszélni. Van akivel egyszerűen jobb mint mással, de én a saját kapcsolatomról azt gondolom, hogy szerencsére nekünk tényleg egymással a legjobb, ezért (is) vagyunk sok ideje együtt, pedig mindkettőnknek bőven van összehasonlítási alapja.
tegnap 00:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem illik ilyet felhozni. Főleg nem, mert nem is annyira élénkek ezek a dolgok szerintem a múltból. Én tök nem tudom felidézni milyen volt a szex mással, max halványan van sejtésem. Meg ráadásul hosszabb kapcsolatokban mindig hullámzó is. Meg lehet nem is igazán összehasonlítható. Most melyik zenekart szeretem jobban a mostani kedvencemet, vagy ami 5 éve volt a kedvencem?

De ha biztos benne, szerintem akkor sem mond ilyet az ember. A jelenből lehet főzni.

Meg nyilván mindenki más dolgokban jó, kizárt, hogy egy ember legyen mindenben a legjobb van aki viccesebb, van aki meg jobban szexel mondjuk. De most még az is eszembe jut, hogy általában szexen belül is van akivel ez jobb van akivel meg az.

nem látom értelmét egyáltalán az ezen agyaláson sem. Igazából most jövök rá én soha nem szoktam ezen gondolkodni, hogy kivel jobb.

tegnap 00:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

#8:

Ritka értelmes válasz.

tegnap 01:13
 10/16 anonim ***** válasza:
78%

Igen, az aktuális párom a legjobb - ha nem így lenne, akkor nem lenne a párom ugyebár. Túl idős vagyok már ahhoz, hogy félmegoldásokkal beérjem.

Ha ezt mondaná megkérdezném miért is? Ha azt látom még mindig mások után ácsingózik akkor hastala vista nem tartóztatom. Nem sül ki túl sok jó abból ahol az egyik fél másokért epekedik.

tegnap 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!