Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 3,5 hetes a babánk, de nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3,5 hetes a babánk, de nagyon kíván a férjem, hogy segítenék neki, hogy "elviselhetőbb" legyen, amíg nem feküdhetünk le?

Figyelt kérdés
Behatolásos szex nem lehet a 6 hetes kontrollig.
tegnap 00:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ott a kezed és a szád

Az anális szex se ajánlatott gyermekágyas időszakban nem csak a vaginális.

N31

tegnap 01:01
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Ezt komolyan kérdezed?
tegnap 01:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha vulgárisan akarnék fogalmazni azt mondanám ez bizony sz.pás - de szó szerint értve is megoldás :)
tegnap 01:29
 4/16 anonim ***** válasza:
45%

4es ne bántsd egyrészt frissen szült

Másrészt nem tudod milyen neveltetésben részesül lehet hogy csak a vaginális aktus és a gyermeknemzés a normális és minden más ötdögtől való az ilyen embereknél még az önkielégítés is bűnnek számít .

tegnap 04:40
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mikor nekünk is meg volt a baba én kézzel és szájjal segítettem a férjemen

33N

tegnap 04:44
 6/16 anonim ***** válasza:
32%

7es egy frissen szült nőt ne sértegetni már.

Honnan tudod hogy nem e egy olyan vallásos család ahol pl a szopás meg a keverés azt bünös dolognak ítélik . Lehet sose csináltak ilyesmit csak simán dugtak

Ha csinálták volna ezt akkor nem kérdezné hogy aktus nélkül h lehet kielégíteni egy pasit

tegnap 06:07
 7/16 anonim ***** válasza:
40%
Vallasos csaladbol? Ha gyereket tud szulni akkor tudja a vallasos no is hasznalni a szajat. Nem sertegettem csak az igazat irtam le. Vallas tiltsa az oralis kielgitest, akkor a gyerek nemzest is!
tegnap 06:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én első szülésnél combtőig szakadtam. Igy sajnos 6 hónapig nem volt szex. Szájjal elégítettem ki a férjem.
tegnap 06:48
 9/16 anonim ***** válasza:

9es

Nagyon sok mélyen vallásos ember az orális és anális szexet gusztustalannak tartja és undorítónak ..

tegnap 06:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt nagyon vallasos nom. O nem igy gondolta es vallitta. Mindenet lehetett hasznalni, aztan mikor vegeztunk ment imahazba. Ennyit errol.
tegnap 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!