35 hetes terhesen aranyerem lett, a szülés után elmúlik vagy mire számíthatok? Elkezdtem kenőccsel kezelni.
Le lehet élni vele egy életet, vagy akár műttetni is lehet, de azt már nagyon előrehaladott állapotban. Van olyan ismerősöm akinek jól sikerült, valaki meg azóta szenved a vécézéssel az aranyér műtétje miatt.
Előjönni ha egyszer előjött már mindig megtörténhet. Ha elkap egy hasmenéses vírus, vagy ha épp székrekedésed van és kemény a széklet. Ha nehezet emelsz, sokat gugolsz szintén előjöhet.
Krém és kúp. Nekem van hogy 3 hét alatt múlik el, aztán 4-5 hónapig semmi.
Nekem gyerek koromban elő j{tt, terhesen 7.5 hótól szenvedtem vele végig.
Gondoltam na szülés után majd biztos annyi, erre elvágták utána. Szerintem a fiam súlya volt az oka 4.5 kg volt. Ez 26 éve volt, még ritkán kijött, de szerintem 10-15 éve semmi gondom vele.
Szültem még 2x, 5 éve utoljára és akkor sem volt vele gondom
Szülés során nagyon kijöhet a hasprés miatt, de lehet, nem lesz baj.
Én nem szülök, de szülészeten is dolgoztam ápolóként, nagyon nagy a szórás, volt olyan nő, akit műteni is kellett aztán, de volt olyan nő, akinek semmi problémát nem okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!