Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3,5 hetes a babánk, de nagyon kíván a férjem, hogy segítenék neki, hogy "elviselhetőbb" legyen, amíg nem feküdhetünk le?
Figyelt kérdés
Behatolásos szex nem lehet a 6 hetes kontrollig.tegnap 00:54
11/16 anonim válasza:
Hát ez dúrva🤣 ezek szerint nem szeretel cumizni, se kézimunkázni. Akkor szervezd be neki az egyik barátnődet ideiglenesen, amíg a lukad nem lesz alkalmas. Felcsináltatod magad aztán meg a férfi szenvedjen miattad,remélem van annyi esze hogy más nőket gyömöszölt amíg te játszottad magad.
12/16 anonim válasza:
Szerintem a szádat és a kezedet nem csak kérdés feltevésére tudod használni. Jó szopást kívánok neked! ☀️
13/16 anonim válasza:
A 6 hét az javasolt,nem kötelező! Mi az asszonnyal sose vártuk ki a 6 hetet 3-4 hét után már toltuk óvatosan,igaz nekem nem kicsi a szerszám,de azért a durvulást nem ajánlom akkor se ha kicsi,sose tudni...
Olvasd el a kórházi papírodon Házas élet kerülése javasolt 6 hét, tehát javasolt nem kötelezés,van különbség.
14/16 anonim válasza:
13as
A kérdésből az nem derült ki hogy vaginális szülés vagy császárok szülés volt mind a 2 esetben van gyermek ágyi vérzés
Császárnál meg ugye ott a seb
Nekem a 6. Héten a gyermekágyi vérzés elmúlt
7. Héten megjött a szülés utáni első menstruálcióm.
8. Héten meg már szexeltünk csak óvatosan a seb miatt
Addig persze nem volt kérdés hogy elégítem ki a gyerek Apját
Szoptam bőnyállal akkor is ha fájt ülni is
16/16 anonim válasza:
Egy jo szhopás biztos sokat segítene a dolgon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!