Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mekkora bűn szerintetek?
Na az a helyzet, hogy keresem a típust, akit szeretnék kifogni, de egyszerűen nehéz ilyet találni. Viszont addig sem lehet aszkéta módon élni. A k**vázás baromira derogál, szóval megfűzök, olyan lányokat is akik egyértelműen esélytelenek. Az első perctől tudom, hogy taszít a személyisége, nem tudnék vele közösen működni, hazugság és ámítás az egész, de a teste és az odaadása kell.
Azért figyelek, hogy ne padlózzak érzelmileg senkit, a szokásos tapló vagyok, aki fel sem hív utána.
4: Egyetértek veled.
Ráadásul elmondom mi a baj: Hogy külsőre, életstílusra, viselkedésre NEM VAGYOK OLYAN FÉRFI, AKIBŐL AZT NÉZIK KI HOGY ALKALMIT AKAR.
-Nem járok bulizni, nem járok éjszakai szórakozóhelyekre. (Ahol sok ilyen kapcsolat kialakul.)
-Nem vagyok az az extrém tökös, jó dumás, magabiztos, szövegre és viselkedésre lehengerlő srác, aki képes lebeszélni a lányokról a bugyit akár első alkalommal, akár sokszor egy-két randi után.
-Külsőre jól nézek ki, de kisfiús vagyok! Ez mit jelent? 2 méter magas vagyok, jóképűnek mondott, sportos-vállas alkatú. Viszont szőke hajú, nagyon hosszú és kb ilyen Justin Bieber-es frizurám van és csupaszra borotvált arcom.
Egyszerűen a parti-ribi kinézetű csajok figyelmét nem keltem fel a kinézetemmel, mint amilyenem van. 24 ÉVES VAGYOK ÉS MÉG MINDIG ELKÉRNEK TŐLEM SZEMÉLYIT! Közben van olyan régi jó barátom (velem egykorú), akit már 30-nak is simán néznek. Neki valahogy nincs gondja egy (vagy néhány)alkalmas parti ribik találásával, de ő nagyon férfiasan, felnőttesen is néz ki. 20-21 éves lányok hiszik azt sokszor, hogy fiatalabb vagyok náluk
24/f
#5 Én nem folynék ilyen mély vitába a miértekről. Bőven elég az amit leírtam. Ráadásul nem is áll meg rám, hogy ne járnék szórakozó helyekre és ne ismernék meg ott lányokat. Elárulom azonban, hogy pár kivételtől eltekintve a "parti ribi" is csak jól érezni akarja magát. Ő is egy szerető pasira vágyik. Ne gondold annyira különbözőnek az lévő embereket.
Én simán csak lusta és nihilista vagyok ehhez.
#6 Nem hiszek a karmában. :D De becsületemre mondom, ki fogom ejteni a számon, hogy "na ezt megérdemeltem". Nincs kettős mérce.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!