Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, álmodtatok valami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, álmodtatok valami erotikusat mára virradóan?

Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 08:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%
A legtöbben szerintem nem, és tegnapra virradóan sem.
2018. dec. 12. 10:01
 12/15 Boszorkány_ ***** válasza:
Sajnos ilyen ritkán van. Akkor se nagyon emlékszem rá.
2019. febr. 9. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt álmodtam kérdező, hogy csónak voltam a parton. Te voltál a tenger, és ahogy jöttek a hullámok, a tenger nyaldosta a fenekemet.
2019. febr. 9. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Most éppenséggel nem. De volt már, hogy korábban igen, és álmomban el is élveztem... mikor párommal alszom, nem szoktam ilyeneket álmodni(mert olyankor néha arra ébredek éjjel vagy hajnalban, hogy rámmászik :$), csak olyankor, amikor külön vagyunk.

Privátot nem kérek :)

2019. febr. 9. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:
en. Én és a hittan tanárom voltunk benne. Felmentünk a lakásába. Töltött nekem és magának bort. Megkérdezte, hogy hogyan érzem magam, aztán azt is, hogy mi célból mentem fel a lakásába. A borom maradékát lenyeltem és megcsókoltam. A poharát kiejtette a kezéből, megfogta az arcomat és mohón visszacsókolt. Egy ideig a kanapéban ülve smároltunk, és átmentünk a hálószobájába. Ott levetkőztünk, és az ágyon, a falnak támasztva minden pózban szexeltünk. Végül az aktus után elkezdte a puncimat izgatni, és felkeltem. A bugyim tiszta nedves lett, el is mentem lezuhanyozni.
2019. jún. 22. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!