Álmodtatok már újszülöttel?
Figyelt kérdés
Én éjjel azt álmodta, hogy kicsim született nagy hajjal, szőkés volt a haja. Sajnos biztos, hogy nem vagyok terhes mert ma megjött. Vagy csak azért álmodtam mert annyira vágyunk rá?2017. márc. 28. 11:12
1/7 anonim válasza:
Én évek óta, álmodok egy barnás vörös hajú kislánnyal. (még akkor is amikor nem voltam terhes)
Most kislánnyal vagyok várandós. :)
2/7 anonim válasza:
En kislany ujszulottel almodtam terhes koromban. Kisfiu lett.
3/7 anonim válasza:
Évekkel ezelött álmodtam hogy szülök. Már nem emlékszem hogy nézett ki a baba, és arra sem hogy fiú volt e vagy lány, de a szülés nem fájt.Sőt olyan boldogságot életemben nem éreztem még talán, mint akkor álmomban.
Pár nappal ezelött azt álmodtam hogy baba van a pocakomban, és tudtam hogy fiú. Másnap pozitív lett a tesztem. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Ezek érdekes dolgok. A tegnapi álom nekem is valóságnak tűnt. Láttam a baba arcát is, szeptember volt. Még nem próbálkozunk olyan régóta de kicsit nehezen viselem hogy most megjott :( érdekesek ezek az álmok. Vagy ennyire kivetodik a baba iránti vágyam? Ez is lehet. Köszönöm a válaszokat. Boldog babavarast!
2017. márc. 28. 12:04
5/7 anonim válasza:
Én mostanában rendszeresen azt álmodom, hogy babás vagyok, meg is születik, egy csodaszép kislány, és anyukám is ott van (sajnos már elhunyt) Mi most kezdtünk el próbálkozni a babóval :)
6/7 anonim válasza:
Régen rengetegszer álmodtam azt hogy babám van, pedig igazán sosem akartam gyereket
7/7 anonim válasza:
Én igen, pl amikor várandós voltam a fiammal, de még nem tudtuk a nemét, megálmodtam, hogy kisfiú lesz, s azt is, hogy fog kinézni (szőke, kék szemű). Most 2 éves, nemrég azt álmodtam, hogy van egy barna hajú kis testvérkéje. Kíváncsi leszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!