Ti megálmodtátok azt hogy teherbe estek és úgy is lett akkor? Vagy fiatal terhesen álmodtatok babákról? A nemét, haja színét? Bejött?
Azt álmodtad? Akkor már babát vártál? de jó. Én tegnap álmodtam két gyönyörű babáról, ikrek voltak. Úgy keltem fel mind aki...nem is tudom, emlékszem hogy az álmomban olyan boldog és büszke voltam, fel sem akartam ébredni :)
Amúgy nem tudom hogy terhes vagyok e. Még várok, mert lehet, vagy csak bemesélem magamnak. Tehát, inkább én arra fognám, hogy amiatt hogy azt gondolom, folyamatosan az oldalon olvasgatok és lehet amiatt álmodtam ezt. ki tudja.
Ezt nagyon jó hallani. remélem nekem is jelent valamit.
Nekem ikreim születtek, egy fiú és egy lány. minden úgy ment mint a valóságban kicsit leegyszerűsítve (igaz még nem szültem, de biztos így volt). ott volt a család, rokonok, és mutattuk be a babákat akik már kinéztek vagy 1-2évesnek :)
Ez nagyon jó. Ilyenkor elgondolkodok, hogy ez megérzés, vagy, hogyan? tök furi. De azért gratulálok. nem győzöm hangsúlyozni, hogy remélem nekem is valóra válik, minden vagy hogy ikreim legyenek, de egy is elég lenne, már majdnem 2 éve várunk rá :(
Holnap veszek tesztet és akkor kiderül, hogy van e valaki a pocakomba, túl élve a menzeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!