Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnék. Többi lent? .

Babát szeretnék. Többi lent? .

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már egy kisbabát, egész kiskorom óta imádok babázni. Annyi a baj, hogy még csak 17 éves vagyok. Meddig érdemes várni?

2012. szept. 18. 20:29
 1/3 anonim válasza:
41%
Milyen intelligens kérdés.
2012. szept. 18. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
41%

kedves kérdező! minden kisgyermek szeret babázni, de egy gyermek felneveléséhez jóval több kell, mint az, hogy "egész kiskorom óta imádok babázni". először is végezd el az iskolát, legyen minimum egy év munkaviszonyod és nem éppen mellékesen egy hűséges és odaadó párod, aki ugyan annyira szeretne babát, mint te. ez a minimum ahhoz, hogy gyermeket vállalhass. és akkor még azt nem is említettem,hogy egy saját ház sem lenne hátrány, meg még ki tudja mik azok az alapvető dolgok,amik eszembe sem jutnak így hirtelen...

vedd számba ezeket a dolgokat és amíg egy is hiányzik az életedből,addig komolyan gondolkozz el, hogy a gyermeknek is jó lenne-e ha megszületne.

2012. szept. 18. 20:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves 2. válaszoló!

A babázást nem úgy értettem, hogy játékbabákkal, hanem igazi babákkal, igazi dolgokat szerettem csinálni, imádom azóta a babákat. Nagyon sokat bébiszitterkedem is, és már nagyon vágyom egy saját kisbabára.

A tanácsodat megfogadom, elvégre teljesen igaz amit írtál!

Köszönöm.

2012. szept. 19. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!