Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek hány hetesen derült ki...

Nektek hány hetesen derült ki hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
És mikor volt az első ultrahang? Hány hetesen, és mekkora volt az embrió, mit láttatok?
2012. szept. 17. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
6 hetesen volt az első uh, de még csak petezsákot látott a doki, 8 hetesen volt a 2. uh, akkor már dobogott a szíve.
2012. szept. 17. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Mikor nem jött meg mikor kellett volna, másnap teszteltem, pozitív lett. Ez a 29.napon volt. 2 hét múlva elmentem dokihoz, ekkor 7+6 hetes voltam uh szerint.
2012. szept. 17. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindkétszer késés után egy héttel teszteltem,erős pozitívat.Mivel előzetes problémám nem volt nyolc hetesen mentem mindkétszer az orvosomhoz,és akkor már kis "csikóhal"formájú embriók voltak szív dobogással. :)
2012. szept. 17. 13:18
 4/8 anonim ***** válasza:
szia nekem juli 29 én volt meg utoljára augusztus 26 án már pozitiv tesztem volt szept 6-án mentem dokihoz mivel szabin voltam akkor csak petezsákot látott 13-án már dobogott a kis szive
2012. szept. 17. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
4 hetesen és 3 naposan teszteltem pozit, vagyis nemvárt után a 2. napon. dokihoz próbáltam úgy menni,hogy már legyen szívhang, 6 hetesen és 3 naposan voltunk,de még nem látta a doki (igaz őskori gépe volt). akkor még 19X13 mm-es petezsák volt, a tartalmáról nem nyilatkoztak,csak a képen láttunk benne egy kis foltot. majd 7hetesen és 5 naposan pecsételés miatt voltunk ambulancián,akkor már volt szívhang! :)
2012. szept. 17. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Nemvárt napján reggel lett pozitív a teszt, 6 héten voltam UH-on, akkor még csak petezsák volt, rá 2 héttel már szívhang is.
2012. szept. 17. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
5 hetesen pozitívat teszteltem, utána pár napra rá vérezgetni kezdtem, ezért elmentem dokihoz, akkor még csak petezsák volt, de 6 hetesen már pulzálás is volt.
2012. szept. 18. 10:26
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor én szerencsés vagyok? Mert nekem az utolsó menzesz utáni 4. héten petezsák, majd 5 hét 6 naposan 20x18 mm-es petezsák, benne 6 mm -es élő embrió volt! Szerencse, vagy korai peteérés?

Olvastam itt, hogy valaki írta neki is így volt, és neki korai peteérés....

Szerintetek nekem is?

2012. szept. 18. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!