10 napot késett a havim, majd szokatlanul görcsösen erős vérzéssel jött meg. Hónapok óta babát szeretnénk. Szerintetek az volt, csak nem tudott megtapadni; el kell mennem most sürgősen orvoshoz?
Figyelt kérdés
Hónapok óta nem védekezünk. Az ovulációs teszt szerint minden jó időben történt... Az egyébként stabilan 28 napos ciklusom 40 napra húzódott ki. Több tesztet is csináltam ez idő alatt -mert biztos voltam benne, hogy összejött- de mindegyik negatív lett. Ma jött meg nagyon görcsösen, darabosan... Volt már ilyen valakinél?2012. szept. 12. 14:05
1/5 anonim válasza:
Ha a teszt végig negatívat mutatott, akkor nem valószínű, hogy volt terhesség. Valami más miatt késhetett.
2/5 anonim válasza:
ha negatív a teszt,akkor terhes nem voltál,de késhetett terhességen kívül ciszta,endometriózis miatt,de pontos választ csak orvostól kapsz
3/5 anonim válasza:
Igen,hasonlóképp.Két hét késés,negatív teszt,utána fetrengős,erős vérzés.Én is azt gondoltam,hogy megint elvetéltem,meg is nézettem magam,de a doki szerint nem volt ott semmi,nem érti mitől lehetett.
4/5 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen. 15 nap késés, negatív teszt, majd amikor megjött iszonyatos görcseim voltak (ami azelőtt soha nem volt menszikor) és nagyon véreztem. Ez az első próbálkozós hónapban történt. (Valószínű spontán vetélésem volt nekem is - dokinál nem voltam). Következő hónapban már összejött a baba. Most már 13 hónapos nagylány.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Gratulálok a kislányhoz :) Mi meg próbálkozunk majd tovább.
2012. szept. 12. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!