Ti megálmodtátok azt hogy teherbe estek és úgy is lett akkor? Vagy fiatal terhesen álmodtatok babákról? A nemét, haja színét? Bejött?
köszönöm, nagyon aranyosak vagytok :)
6-os neked amikor megjött egyszer, akkor álmodtad és akkor lettél babás is ? Nagyon jó. nem tudom érdekel e, de bemásolom a kérdésem, ezzel kapcsolatban hátha tudtok rá mondani valamit :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Mi több mint 2 évet vártunk a babára, és közben sokszor álmodtam, hogy van gyerekem. Nagyon-nagyon rossz volt mindig felébredni.
Aztán egyszer feltettem egy kérdést, hogy mit kellene tennem, hogy jöjjön a baba. Akkor volt egy nagyon érdekes álmom (nem babás).
Amikor már terhes voltam, akkor biztosra vettem, hogy lányom lesz. Abban az időben álmodtam, hogy a kórházban hozták a babát, én pedig kicsomagoltam, hogy megnézzem mi lett, fiú volt. Tényleg fiú lett. :-)
2 héttel hamarabb született, és a szülés előtti éjszaka megálmodtam, hogy megszületik, és furcsa volt, mert nem nagyon emlékeztem hogy született meg. Ebből annyi lett igaz, hogy következő éjszaka elfolyt a magzatvizem, és utána 24 óra múlva lett meg a baba, szóval elég kialvatlan voltam, nem maradt meg minden momentum. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!