Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti megálmodtátok azt hogy...

Ti megálmodtátok azt hogy teherbe estek és úgy is lett akkor? Vagy fiatal terhesen álmodtatok babákról? A nemét, haja színét? Bejött?

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 12:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is szurkolok Neked! Sztem is fura, lehet tudatalatt az ember látja a jövőjét vagy nem tudom, én is sokszor gondolkozom ezen! Azóta mióta a kislányommal álmodtam azt is álmodtam h a kislányom kb 4 éves és egy kisfiú baba is van a kezemben :D hát nem tudom lehet lesz egy kisfiam is? Majd kiderül, de akkor nagyon mosolyognék az tuti! :) Sok sikert kívánok Neked!
2013. máj. 20. 18:23
 12/18 A kérdező kommentje:

köszönöm, nagyon aranyosak vagytok :)

6-os neked amikor megjött egyszer, akkor álmodtad és akkor lettél babás is ? Nagyon jó. nem tudom érdekel e, de bemásolom a kérdésem, ezzel kapcsolatban hátha tudtok rá mondani valamit :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2013. máj. 20. 20:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan valóságos volt az álmom, hogy amikor felébredtem, kb. úgy éreztem, hogy anya vagyok, és idő kellett hozzá, mire felocsúdtam, hogy csak álom volt. Aztán folyamatosan elkezdem babákról álmodni, még kacarásztunk is a párommal, hiszen gyógyszert szedtem. Most lesz 1 éves a kisfiam :).
2013. máj. 20. 21:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Abban a bizonyos álmomban láttam egyébként elszaladni egy kislányt is, szóval kb. számítok rá, hogy még jönni fog valaki nemsokára :).
2013. máj. 20. 21:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Reménykedjünk benne, szurkolok neked! :)
2013. máj. 20. 22:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma, negatív lett, akkor remélem nem jelent hanem a jövőt mutatta az álmom, pont elkaptuk (elég rendesen :) ) a peteérést, félre raktam egy tesztet még. hátha
2013. máj. 21. 17:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi több mint 2 évet vártunk a babára, és közben sokszor álmodtam, hogy van gyerekem. Nagyon-nagyon rossz volt mindig felébredni.

Aztán egyszer feltettem egy kérdést, hogy mit kellene tennem, hogy jöjjön a baba. Akkor volt egy nagyon érdekes álmom (nem babás).

Amikor már terhes voltam, akkor biztosra vettem, hogy lányom lesz. Abban az időben álmodtam, hogy a kórházban hozták a babát, én pedig kicsomagoltam, hogy megnézzem mi lett, fiú volt. Tényleg fiú lett. :-)

2 héttel hamarabb született, és a szülés előtti éjszaka megálmodtam, hogy megszületik, és furcsa volt, mert nem nagyon emlékeztem hogy született meg. Ebből annyi lett igaz, hogy következő éjszaka elfolyt a magzatvizem, és utána 24 óra múlva lett meg a baba, szóval elég kialvatlan voltam, nem maradt meg minden momentum. :-)

2013. máj. 21. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Még az előzőhöz annyit, hogy állandóan lánynéven hívtuk a babát és ez biztos nem tetszett neki. 18 hetesen már konkrétan mutatta magát az UH-on, hogy ő bizony fiú (de addigra már megálmodtam). Minden UH-on egyértelműen mutatta a nemét, de az arcát azt nem akarta megmutatni. :-)
2013. máj. 21. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!