Ti mennyire foglalkoztatok névadásnál azzal, hogy később esetleg ki mit fog szólni? Ha álmodtatok meg nevet, akkor is azt adtátok ha fura volt?
Figyelt kérdés
2017. jan. 16. 12:55
1/5 A kérdező kommentje:
Itt most nem a nagyon elborult nevekre gondolok,de amit megálmodtam nem épp szokványos. Viszont szép és a nagylányom nevével összecsengne. 2 fiú nevünk már van,azt apa álmodta meg. A legfurább, hogy még nem is vagyok terhes-sajnos-... Az álmom előtt már volt 3 lány nevünk ami tetszett..
2017. jan. 16. 12:57
2/5 anonim válasza:
Semennyire. Régen a Katalin, Tímea, Csenge, Gergő, Attila, Zalán is megbontránkoztató név volt. Mára elfogadott. Nem lehet ilyenre adni.
3/5 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam h Szeverin-nek fogjak hivni a fiamat. Nem is tudtam h van ilyen nev, ugy neztem utana, de van, es anyakonyvezhezo is.
De aztan nem fiam lett, igy nem adtam.
Amugy a kulonleges nevek hive vagyok,nagyon sok kulonlegesebb kedvenc nevem van. A lányom végül egy "kozepesen kulonlegeset" azaz nem tucat de nem is tulsagosan ritka nevet kapott. Sajnos a vezeteknevhez nem illettek a nekem legjobban tetszo nevek...
4/5 anonim válasza:
Abszolút nem érdekelt hogy ki mit fog gondolni!
Egyébként mi SENKINEK nem mondtuk el a neveiket amíg meg nem születtek és meg nem kérdezték a szülőszobában
5/5 anonim válasza:
Nem érdekelt. Mi tudtuk évekkel korábban, hogy ha lány lesz, ez lesz és kész. Kiderült, hogy lány, kijelentettük, hogy ez a neve. Volt,, akinek nem tetszett, közöltem, hogy majd megszokod. Most másfél éves a gyerek, mostanra mindenki szerint szép a neve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!