Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi időt foglalkoztok/fogla...

Mennyi időt foglalkoztok/foglalkoztatok 7 hetes körüli babátokkal?

Figyelt kérdés
Vajon igényelik már ebben a korban, hogy az etetésen és büfiztetésen kívül játszunk velük?Ahogy észreveszem, a babám egyre többet van ébren, ilyenkor csak nézelődik az ágyikójába.Lelkiismeretfurdalásom van, hogy ilyenkor nem veszem ki az ágyból, és nem törődök vele.(kivéve persze amikor sír).Lehet már rá igényük?
2010. ápr. 16. 08:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az jó ha nézelődik az ágyából, most kezd színeket látni, fedezi fel a világot. Tegyél elé(ágya fölé forgót, vagy falra színes képet) olyan dolgokat, amik színesek. Én sokszor kivettem őt a kanapéra, lefektettem, és beszéltem hozzá. Ilyenkor sokáig nézte az arcomat, élvezte a hangomat, mosolygott. És ha színes vagy csíkos felső volt rajtam, azt is sokáig tudta nézegetni.
2010. ápr. 16. 08:20
 2/4 anonim ***** válasza:
En ennyi idosen neha setaltam vele a lakasba es mondogattam neki. Szinten lefekudtem melle a nagyagyra es mutogattam neki szines dolgokat de nallunk is az arcunkat talata a legerdekesebbnek. Nagyon meg nem koti le oket semmi csak par percig. Volt ugy, hogy az en kisfiam is nezelodott a kisagyaban. Ne legyen lelkiismeret furdalasad!!! Ha unatkozik vagy nem tetszik neki valami akkor sirni fog es jelzi. Amig nem sir addig boldog es jol erzi magat ne aggodj. En alltalaban olyankor sem szoktam megzavarni amikor csak mocorog es hangosabban jelez. Csak akkor szoktam bemenni hozza ha sir mert megunta a nezelodest.
2010. ápr. 16. 09:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha ébren van, tedd a nagy ágyra, feküdj mellé, beszélj hozzá, vagy egyszerűen hagyd, hogy ott is nézelődjön. Ne legyen mindig a kiságyban, de ne is vedd állandóan a kezedbe. Legyen egy kicsit itt is ott is.
2010. ápr. 16. 13:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Annyira de annyira szeretném a nagy ágyra rakni, csak soha se mertem.Jó nem hagynám egyedül felügyelet nélkül, de félek, hogy letornássza magát valamelyik óvatlan pillanatban.De most odatettem,és éppen a tv-t csodálja.A szemének ez nem rossz?
2010. ápr. 16. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!