Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, álmodtatok valami erotikusat mára virradóan?
Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 08:38
1/15 anonim válasza:
Igen, de sajnos a közepén felébredtem így a fantáziámban élt tovább a dolog :)
Örülök is, hogy felébredtem, mert így megmaradt az álom :P
3/15 anonim válasza:
Ennyi privátot még a legerotikusabb hozzászólásomra sem kaptam :D
Ez a reggeli merevedés a srácoknál :D
1-es voltam
4/15 anonim válasza:
Épp egy gyönyörű álmom volt ma reggelre. A barátommal voltam,kozelvolt hozzám nagyon, és reggel előbb keltem fel, egy csókot adtam a hasára, és mentem lejjebb ,így ébresztettem fel. Álmomban felébredtem, mert aludtam. XD
Annyit tudni kell,hogy tavkapcsolat, és eddig nem történt semmi konkrét.
De meg mielőtt aludni mentünk volna már előtte ölelgetett hátulról.veindultam tőle. Csak aztán a következő esemény,hogy reggel(álmomban) így keltem fel.
6/15 anonim válasza:
Igen, és reggel a kezem a bugyimban volt mikor felkeltem a pólóm meg felhúzva
9/15 anonim válasza:
Ugyan pár hónapja volt, de igen. Fantasztikus, remek élmény! :D
10/15 anonim válasza:
Igen én ma és baromira furi volt o_O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!