Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, veletek előfordult, hogy fellángolást éreztetek egy fiú iránt vagy álmodtatok vele? 31/L
Mindig elgondolkodom azon, hogyha nem csak ez a két nem közül lehetne választani ( ne ezeknek a keverékeire gondoljatok ), akkor is ilyen érzelmi háborúk lennének az emberekben, akkor is kötelezően skatulyáznák be magukat. Nem provokációnak szánom ezt a monológot, ne értsd félre! Csak elgondolkodom néha.
Én világ életemben úgy tartottam, hogy attól függetlenül, hogy csak ebből a két nemből válogathatunk, az ember az még ember. Vannak dolgok, amiket tipikusan férfiasnak, vagy tipikusan nőiesnek állítanak be, de az érzések, ízlések, gondolkodás eléggé össze van fuzionálva ebben a világban.
Szerintem ne pakolgasd a dolgokat, csak összekevered a címkéket, mikor tökéletesen helyén vannak a dolgok benned. Egyszerűen szeretsz vele lenni, jó hatással van rád, inspirál, jókat lehet vele beszélgetni, és esztétikai szempontból sem undorodsz tőle. Szerintem ennél többre nem is kell gondolni. :)
A szerelem is szeretet, és a szimpátia is szimpátia, nem kell többet belelátnunk a dolgokba. Keresed a társaságát, érezd jól magad vele! Egy férfinak, és egy nőnek egyáltalán nem kötelessége összefeküdnie azért, mert jól elvannak egymással intelektuálisan. :)
Egyébként, ha mindketten függetlenek vagytok, miért ne adhatnátok egy esélyt magatoknak?
Tulajdonképpen mi a kérdésed? Nyilván tudod, hogy a kiírtra igen a válasz, minden lány/nő lángolt már fel pai után, és erotikus álmai is mindannyiunknak vannak. Mire keresed a választ tulajdonképpen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!