Ti álmodtatok már olyan rosszat ami nagyon megrémítet titeket?
Megrémített? Nem.
Horrorfilmbe illő volt? Igen.
Tetszett? Igen.
Szóval mondhatjuk volt ár pár olyan álmom ami másnak rémálom, de nekem meg nem. :D
# 5
Akkor majd kitolom a garázsból a Halálcsillagot:)
Igen. Kettő rémálmom volt, ami nagyon megmaradt bennem.
Az egyik végig nagyon nyomasztó volt, tudtam, hogy a kertben van valaki, aki figyel, sötét is volt, horrorisztikus, de én bent voltam a lakásban. Az a valaki nem csinált semmit, csak még jobban megrémített, viszont volt a kezemben egy játékbaba (nem Barbi, hanem ilyen kisgyerek baba), és a tévé előtt ültem vele. A képernyőn visszatükröződött, hogy a kezemben tartom, majd hirtelen elfeketedett a szeme (az egész szemüreg, lyukas is lett), és felém fordította a fejét, majd nevetni kezdett. Nagyon megijedtem.
A másik az volt, hogy egy emeletes ágy alsó felén fekszem, alattam nincs ágyrács, csak egy megemelt matrac, és valami húzná le a takarót rólam az ágy alá. Átfordultam az ágy másik oldalára, ahol ahogy megsüllyedtem, éreztem, hogy valami/valaki van az ágy alatt, de hirtelen kirohant az az izé a folyosóra.
Az is megrémített, amikor azt álmodtam, hogy a barátom megcsalt a táncpárjával, amikor egy versenyen voltak (aznap tényleg versenyen voltak). De ez nem úgy rémített meg, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!