Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irtózom a férfiakkal való dugástól?
Tegnap pánikolva kiírtam ugyanezt a kérdést, de törölték, mert tele volt csúnya szavakkal, szóval most megpróbálok szalonképesen fogalmazni. Írhattam volna biszex kategóriába is, de onnan kiutáltak, és ide is illik valamennyire, a heterók jobban megértenek.
Szóval 20 éves srác vagyok, és valószínûleg biszex, mert annak érzem magam. Viszont nem tudom ez hogy lehetséges, de undorodom a fiúktól. Kínkeserves belegondolni is, hogy én egy meredezô farokhoz hozzányúljak, vagy leszopjam, irtózatos belegondolni is, hogy egy fiú szaros ánuszába rakjam a péniszem. Irtózatos belegondolni a fiúk élvezô nyögéseibe, undorodom a spermától. Nem tudom hogy fogom kibírni, hogy fiúkkal kell majd dugnom, néha azt kívánom bárcsak heteró lennék, és akkor csak csajokkal kéna majd dugnom (szûz vagyok). Olyan szinten pánikolok, hogyha már meglátom a fiú szót leírva, már akkor a sírás kerülget. Annyire megvisel ez az egèsz, hogyha már egy fiú ismerôsöm közelhajol valamiért hozzám, elkezdek rosszul lenni és kifutni a világból. Nem akarok férfiakat dugni. Nem akarom, félek tôle és rettenetesen undorodom. Mást se próbálok csak elfogadni magam meg kiverni homokos gondolatokra, de nem megy nekem egyszerûen, nem megy, rosszul vagyok tôle. Nem akarok fiúkkal lenni. Azért nem megy mert nem tudtam elfogadni magam vagy mi? Segítsetek. Tudom, furának tûnhet, de nem kamu, esküszöm. Szenvedés az egész
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!