Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfit, aki prostituálthoz jár, az olyat egyáltalán nem zavarja, hogy mivel foglalkozik a lány és hogy közvetlen előtte más férfiakkal közösülhetett?
De zavarja! Valószínű ezért jár ilyen helyre!
Egyéb okos kérdés?
# 1 Én gondoltam, hogy zavarja, de valaki nem tehet mást, ha nem jut más..
Nekem jut, csak kíváncsi vagyok milyen lenne egy ilyen lánnyal..
Miért a "barátnővel" nem ugyanez van?
Az örömlányok legalább védekeznek, és vigyáznak magukra. Amíg a barátnők, meg eltitkolják előtted a múltjukat. Némelyiken, részegen végigmegy a fél város, te meg feleségül veszed. Vajon miért titkolják, ha különbek az örömlányoknál?
Az örömlányok legalább nem hazudoznak, titkolóznak, náluk nincs kellemetlen meglepetés. Velük legalább azt kapod a pénzedért, amit kérsz.
De felmerül a kérdés is, hogy most akkor ki is a prostituált?
# 7
Ilyen hozzáállással ne csodálkozz. Ha szerinted minden nő ilyen, akkor baj van a fejedben. A prostituált az, aki pénzért árulja a testét. pénzért.
Hát ezt nem tudhatod. Éppen ezért volt erős kijelentés. De mégsem annyi nyilván, mint amennyi kuncsaftja egy prostinak van. Neki egy nap több pasi jut.
Míg egy átlag nőnek ettől jóval kevesebb szerintem. Még egy olyan nőnek sincs ennyi, akit r**ancnak bélyegeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!