Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy olyan férfit, aki prostitu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan férfit, aki prostituálthoz jár, az olyat egyáltalán nem zavarja, hogy mivel foglalkozik a lány és hogy közvetlen előtte más férfiakkal közösülhetett?

Figyelt kérdés

2016. dec. 16. 08:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
88%

Elég nőies gondolatmenet.

Kellemetlen, hogy a férfi olcsón kap jó szexet szinte bármikor amikor kedve van hozzá ugye? És még a sok bugyutaságot sem kell végighallgatnia.

Így ugye a "rendes, normális nők" már nem tudják a szexel irányítani a férfit és a kapcsolatot. Más fegyverük meg nincs.

Fel kéne nőni a gyerekszinten maradt észjárásból, de úgysem fog menni.

2016. dec. 17. 12:39
 22/33 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok, 20 éves. Az én barátnőm nem qva, lehet a tieid azok.:DD

Leszarom, hogy ki milyen jókat szexel, de az útszéli kqvázásról továbbra is megvan a véleményem. Igénytelenség. Szerintem egy ilyen férfi, aki ilyeneken él, az sose fog boldog párkapcsolatra találni. Vagy nincs is rá igénye.

2016. dec. 17. 13:09
 23/33 anonim ***** válasza:
91%

20 évesen még hihetsz a boldog párkapcsolatban.

De nagyon nyomi dolog kiírni "kérdést" azért hogy ecseteld te jobb vagy mint aki másképp gondolja, teszi.

Ez csak trollkodás.

2016. dec. 17. 13:30
 24/33 anonim ***** válasza:
#20 Abból, hogy értetlen vagy, elbeszélsz mellettem is, és csak ismétled magad, ész érvek nélkül, meggyőződésből, mint a nők. A férfiak nem így beszélnek...
2016. dec. 17. 14:13
 25/33 A kérdező kommentje:
Ész és érvek.:DD
2016. dec. 17. 14:43
 26/33 anonim ***** válasza:

Feltettél egy kérdést.

Kapsz rá egy választ: nem zavarja.

Erre te erkölcsi prédikációba kezdesz - de erre én nem vagyok kíváncsi...

2016. dec. 17. 20:26
 27/33 anonim ***** válasza:

20 éves kisgyerek nyomja itt a hegyibeszédet. Kész :D

Én mikor 20 voltam... naívan hittem még ebben az egészben. Az akkori barátnőim kb gyerekszerelmek voltak.

Na mindegy, közeledvén 30-hoz, sok csalódás után már megértem ezeket a dolgokat. Felnőttem, megkérgesedtem kicsit, átlátok a nőkön, és bizony a többség nem érdemli meg, hogy tiszteld őket.

Azt a keveset meg kell becsülni...

Majd megérted, ha 30 leszel.

2016. dec. 17. 23:32
 28/33 A kérdező kommentje:

Mondott valaki valamit, amivel nem értettem egyet és csak arra reagáltam. Én nem mondtam hegyi beszédet, csak nem értek egyet valamivel.

Mert a férfiak nagy része megérdemli? Nyilván van sok ilyen nő, de nem foglalkozok csak azzal, akitől akarok is valamit. Ja engem rohadtul nem a pénzemért szeretnek. Ezt az utolsónak mondom. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy velem pénz nélkül is szexelnek, hanem hogy ők a pénzedért vannak veled (nem szexre értem).

2016. dec. 17. 23:45
 29/33 anonim ***** válasza:

Mert most még nem számít annyira, hiszen te egy tinisrác vagy.

Gondolom még egyetemista vagy, netán valami szakmát tanulsz. Persze, hogy most még nem fontos az egzisztencia... majd később ez lesz az elsődleges.

Nem nyíltan, de átvitt értelemben mindig fontos lesz.

Persze ha jóvágású srác vagy, akkor lehetsz egy kis lusta szar szemét szar alak, akkor is imádni fognak a nők.

2016. dec. 18. 00:23
 30/33 A kérdező kommentje:
De ez nyilván nem csak a külsőmön múlik, hanem jellemen is. A külső az adott, de több dolgon múlik jócskán nem csak ezen. Ha a férfiaknak több önbizalma lenne jóval kevesebb nőgyűlölő lenne. Legalább is szerintem.
2016. dec. 18. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!