Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfit, aki prostituálthoz jár, az olyat egyáltalán nem zavarja, hogy mivel foglalkozik a lány és hogy közvetlen előtte más férfiakkal közösülhetett?

Aha, és mitől lenne önbizalma egy kevésbé jóképű félénk srácnak?
Annyira rühellem az ilyen klisé dumákat, hogy "növessz tököt"... ez baromira nem CSAK elhatározás kérdése. Az önbizalmat puzzle darabonként kell felépíteni, napról, napra, óráról órára...és bizony jön egy csaj, aki mondjuk egy hónap után szakít veled, mert hogy "már nem szeretlek, talán sohasem szerettelek, nem vonzol szexuálisan csak aranyos voltál velem"... akkor az egész puzzle asztalt összeb...sza.
...és akkor még nem beszéltünk a pszichológiai szorongásokról, amiről sokszor nem tehet az illető...és pszichoterápia, és/vagy gyógyszerre lenne szüksége az illetőnek.
Erre rátesz bőven egy nagy lapáttal, hogy a nőknek iszonyú nagy arca lett az utóbbi években. Szinte mindent megtehetnek mert pi..ájuk van. borzasztó akaratos, erőszakos, feminista hárpiákká váltak, akik szinte lenézik a férfiakat és olyan ocsmány módon küldenek el néha "udvarlás" után, hogy az kinyírja az önbizalmat. Engem szerencsére keveset utasítottak vissza, az viszont nagyon rosszul érintett. Képzeld mi van azzal a sráccal aki csúnyácska, félénk 10/9.9x utasítják el...

Szóval engem nem nevelt nőgyűlölővé az élet, de leomlott az a színfal is.
Nagyon kevés nőt tudok már tisztelni, egyik az édesanyám többek között. Pár közeli lány ismerősöm, kollégám, volt egyetemi iskolatársam akikben megbízhatok... de ők fiatalabbak... és itt jön az ijesztő dolog. a 30 feletti nőktől kiráz a hideg. Egyszerűen félelmetesek! Olyanok mint a kiégett öregségtől rettegő amazonok, akik a férfiakat hibáztatják ezért.
Munkahelyemen 10-ből 10 nő ilyen. Valami eszméletlen megfelelési kényszer van bennük a férfiak világában, amiért ők is a karriert választották. Nem is nők tulajdonképpen, hanem terminátornőstények. Nem csak egymás torkát harapják el, de a férfiakat gyűlölik mindenért.
Azt hiszem ez nem összehasonlítható a férfi társaimmal. Kivétel nélkül nyugis, kedves arcok 80 emberből 60 férfi legalább... soha egyetlen konfliktusunk nem volt velük.
Én ezeket tapasztaltam így 30 évesen. Szerintem nagyon elkeserítő a helyzet, és ez köszönhető a megváltozott viszonyoknak. Egy évezredes férfi alapú társadalomba "szabadultak el" most a nők, és baromira nem tudják mit kezdjenek ezzel a helyzettel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!