Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfit, aki prostituálthoz jár, az olyat egyáltalán nem zavarja, hogy mivel foglalkozik a lány és hogy közvetlen előtte más férfiakkal közösülhetett?
Szerintem meg te élsz álomvilágban. De majd beleér a kezed a bilibe.
Amióta világ, a világ a férfiak fizetnek a nőknek a szexért. Közvetlen vagy közvetve, az mindegy. Vacsora, mozi, buli, vagy készpénz? Csak azért nem mindegy, mert a kpért azt kapod, amit vársz, és egyszerűbb is. A többiért meg jön, az "ezt nem akarom", "most ne", "csak ekkora?", pedig még többet is fizettél, mint egy tisztességes örömlánynak.
A másik. Az "egyenlőség jegyében", az első, hogy ők is "szórakozhatnak". A szórakozás meg szexel kezdődik, és végződik, egy este alatt akár több pasival, mint te egész életedben nővel.
Abban viszont igazad van, hogy kevesebb szexpartnerük van, mint a vállalkozóknak. De nem is állítottam az ellenkezőjét! Bár erre sem mindig kötnék fogadást.
Minden nő azt akarja, hogy költs rá minél több pénzt. Ha nem vetted volna észre.
"Egy olyan férfit"
Különbnek tartod magad mert sosem voltál prostinál? Tőlem, nyugodtan.
Én meg ha meglátok az ut szélén egy fiatal, szuper popsit akkor megállok, kicsomagolom a kis ruháiból és kiélvezem annak a 15-20 percnek minden pillanatát. Elárulom sokkal nagyobb élmény mint neked otthon a megúnt, "nőiesen telt" feleségeddel.
Pont nem érdekel, hogy valakinek erről mi a véleménye.
Szerintem minden férfi szívesen megtenné akinél minden jól működik. Én megteszem, egyszer élünk.
Hát ez megközelítés kérdése. Ki mit minek nevez. Amióta világ a világ, a férfinek kell teperni és bizonyítani annál a nőnél, akitől akar valamit. Nos ezt felfoghatod úgy is, hogy a pénzedért van veled tehát ebbe az is beletartozik, ha meghívod moziba vagy egy italra. Én nem így látom. Csak a lúzerek azok, akikkel csak a pénzükért szexelnek a nők. Én nem így fogom fel. Én elég sok lányt megkaptam már mindenféle anyagi kiadás nélkül. A ti nézőpontotok szerint ennyi erővel minden nő qva. Ha könnyen adja magát mert ő is szexre vágyik akkor azért, ha pedig elvárja, hogy moziba vidd, hogy utána ágyba mehess vele, akkor azért, hiszen te pénzt adtál ki érte..
Kevesebb szexpartnerük van, mint egy vállalkozónak? Ne röhögtess már, feltételezem azt akartad írni, hogy éphogy több. És erre kössél fogadást nyugodtan.:D
Én nem nézek le senkit csak azért, mert volt prostinál én is mondtam, hogy egyszer kipróbálnám, mert tőle megkapnék egy olyan dolgot, amit más nőtől nem tudnék kérni. (különleges szexuális vágy) Csak az a dolog zavar amit már elmondtam. Nincs feleségem és nem unalmas a szexuális életem kedves utolsó.
Az út széli prosti téged minősít. Szerintem hányinger és betegséget is terjeszt, de ez csak az én véleményem. Ha kipróbálom majd, biztos normálissal, akit szűrnek is.
"A ti nézőpontotok szerint ennyi erővel minden nő qva. Ha könnyen adja magát mert ő is szexre vágyik akkor azért, ha pedig elvárja, hogy moziba vidd, hogy utána ágyba mehess vele, akkor azért, hiszen te pénzt adtál ki érte.."
Azok hát. Egyetlen nő sem fog szívjóságból dugni veled.
Aki szerint minden nő az, az ne csodálkozzanak, hogy csak qvák jutnak nekik.
nem igaz, hogy mind az. Pl egy volt osztálytársam, k**vára szép csaj eyébként majd fel falt a szemével. Az ágyamba kötött ki. Persze kérette magát egy darabig, hogy mutassa, hogy nem könnyen kapható, de végül is hamar beadta a derekát. Nem várt el cserébe semmit, csak szimplán tetszettem neki.:D
#15 Ha mind az, akkor csak az jut. Csak mi nem nyalizunk névtelenül egy kis morzsáért. Hanem mozizunk, vagy letesszük a kp-t.
Az, hogy hogy gondolod, az nem tükrözi a valóságot. Én meg úgy látom, hogy a világban nincsenek háborúk, és minden ember jó, és békés. Aki nem így látja, az egy agresszív rendbontó. És csak azt akarja, hogy legyenek háborúk, és az emberek gyűlölködjenek.
Még egy mondat megütötte a szememet miközben olvastam:
"Az "egyenlőség jegyében", az első, hogy ők is "szórakozhatnak". A szórakozás meg szexel kezdődik, és végződik, egy este alatt akár több pasival, mint te egész életedben nővel. "
Honnan veszed, hogy ők ezt annyira élvezik? Én láttam róluk készült dokumentumfilmet és azt nyilatkozták, hogy mennyire megalázó és miután elment a kuncsaftja mindig sírt. A pénzét, amit keresett elveszik. Megjátssza, hogy élvezi, elvégre te ezt várod el tőle a pénzért cserébe, közben lehet, hogy undorodik tőled végig és saját magától is.
Te egy betűt nem értesz abból, amiket írtam.
Tuti nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!