Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány létemre imádok nálam 20-25 évvel idősebb férfiakkal lefeküdni, jobban izgatnak. Ez elitélendő?
Sok nőnek van apakomplekszusa....
Ez egyátalán nem elítélendő
Köszönöm, hogy megosztottad velem ezt a rendkívül érdekes és ritka szituáció infót. Így már jobban alszom ma éjjel. Igazán rendes tőled. :)
Amúgy nem probléma, ha nincs asszonya.
nem apakomplexus még ez nem tudom ki írta ezt, de ha 25 éves srác "apa" tudna lenni egy 18 éves lánynak az elég érdekes lenne...
Apakomplexus az teljesen más, ott 18 éves lány 35-40 éves férfiak körül keresgél... vagy még idősebbek közt.
Nincs ezzel semmi gond, főleg hogy 20-tól indítottat a korhatárt, és mindig azt mondom hogy a férfi javára kell legalább 2-3 év. Ezzel te is így vagy, vagyis tartod a normális "trendet".
Ez teljesen hétköznapi. Amikor a férfi meg a nő egyidős, az vagy működik vagy nem. Ellenkezőleg meg hogy a férfi fiatalabb az meg még jóval ritkább és még kisebb az esély arra hogy működjön a kapcsolat.
Vagyis az eredmény az hogy te is csak a hétköznapi trendet követed. Én is fiatalabbak közt keresgélek 2-3 évvel általában pedig még csak 23 vagyok. Korombeli és idősebbek teljesen kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!