Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40 körüli és idősebb nők, volt már, hogy egy 20-25 év körüli fiúra azt mondtátok, hogy helyes/kívánatos/stb?
Mert ugye az idősebb férfiak sokszor megkívánják a jólkinéző 25 körüli lányokat...
És itt természetesen nem kapcsolatra/szerelemre gondolok. Sőt, még csak nem is szexre.
Hanem csak ilyen kisebb gondolatokra, "átölelném", "csókolóznék vele", "jól néz ki", meg ilyesmik.
Gondolni bármit lehet.
Vannak helyes fiatal férfiak, de nem úgy nézek rájuk, hogy na most de ez meg az lehetne... Inkább kicsit szomorú leszek, hogy nem vagyok már független és pláne 18-éves....
Ja, elfelejtettem írni, hogy légyszíves kort is írjatok, ha kérhetem. Köszönöm.
#1-es, köszi a választ.
Persze, ártatlan gondolatok akadnak, -de egy ilyen koru nőnek általában már van gyereke és tényleg arra gondol, hogy ő sem szeretné ha egy korosabb valaki nézegetné az ő csemetéjét'..
Szóval a szemnek lehet helyeske, az észnek meg közömbös.
Szerintem a nők azért ezt máshogy látják mint a férfiak (!)
-míg egy hímneműnek alkalom adtán 95%-uk él a "lehetőséggel"-ha fiatalabb nőről van szó....
'- Egy nő örül talán a 'lehetőségnek'de legtöbb esetben nem él vele,talán csak 30%- nyi "ugrik" a fiatal partner hallatán .-Na és ennek a százaléknak a fele sem ápolt és csinos. Az tip-top milfeknek azért van agy is a fejecskéjükben....
Nekem még a harmincas éveimben is csak esztétikai élmény volt, most negyven leszek az idén, és belegondolva, szó szerint meg sem látom őket az utcán. Amúgy az idősebb pasik vonzottak mindig, most is úgy vagyok vele, hogy kb velem egykorú vagy idősebb.
N39
Mint az utóbbi, szintén 39 vagyok. Tavaly ért véget a házasságom. Nos, addig senki mást nem vettem észre a férjemen kívül...
Azóta megnézem a helyes pasikat 'ilyen kisebb gondolatok' erejéig, de nyilván nem kezdeményezek semmit.
Huszonévesem ismertem meg a férjem, és az a tizenpár év alatt, míg együtt voltunk, olyan mintha megállt volna az idő (sajnos külsőre már nem úgy nézek ki, mint a huszonévesnek), de 'agyban' ott rekedtem.
Néha látok egy helyes férfit (szoktam futni járni), és eljátszok a gondolataimmal, h. de jóképű/-testű, stb. - pont a zsánerem, hozzám való. Aztán van, amikor csak két perc múlva jön a felismerés, h. én mindjárt 40 vagyok ő meg jó esetben is csak 25-30.
Nagyon elszomorít a gondolat, h. innentől már csak a korosodó, pocakosodó, salt'n'pepper negyvenesek (az még talán oké is), de - ne adj Isten - ötvenesek jutnak. Nyilván én is, mint a legtöbb ember, szereti a szépet, a fiatalt.
Biztosan nem (annyira) szörnyű egy ötvenes (főleg, ha nem 'készen' kapod, hanem vele öregszel meg), de mivel az exemmel huszonévesen ismerkedtünk meg, nagyon új műfaj lesz idősödő urakkal találkozni - nem nagyon vágyom rá.
Jobban belegondolva még csak huszonévesekkel randiztam - mihez kezdek majd egy kétszer annyi időssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!