Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk leírnátok hogy hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk leírnátok hogy hogyan szoktátok magatokat izgatni? Akár privátban akár itt kicsit részeletesebben

Figyelt kérdés
2017. máj. 2. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerezz pasit és elmagyarázza/elmutogatja kristálytisztán.
2017. máj. 2. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megmarkolom a merev pélómat és húzogatom, közben általában a lányra gondolok akibe szerelmes vagyok. Arra, hogy szeretkezek vele, és látom a mosolygós arcocskáját, ahogy élvezi a kényeztetésem.
2017. máj. 2. 19:08
 3/7 A kérdező kommentje:
UI: 16/L
2017. máj. 2. 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Én leginkább a párommal...megkérem, hogy simogassa magát, pl.bugyiban, vagy ruhában, aztán másszon rám, csókcsata, kölcsönös simi, aztán amikor eljött az ideje qltalqban gyorsan cselekszem, amit imád és bevadul, az meg izgat engem...
2017. máj. 2. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Én egy pi..nát ráhúzok a farkamra szopás után.
2017. máj. 2. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
kérdező !van ott följebb valami figyelmeztetés piros betűkkel
2017. máj. 2. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi érdekel téged konkrétan?
2017. máj. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!