Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok valaki vette már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok valaki vette már igénybe a rosszlanyok.hu szolgáltatásait? Vélemények? Akár privátban is.

Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, odamentem a lakásába, volt egy fürdési lehetőség. Utána irány az ágy, mindent szabad volt kérni, én oldalról adagoltam meg a punciját, semmi ellenvetése nem volt ,nyögött végig mint egy jó luxuskva

Csak ajánlani tudom.

2015. nov. 24. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
A beszamolokon olvashatsz őszinte véleményeket (én is írtam jópárat).
2015. nov. 24. 10:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a VII.kerületbe voltam egy szőke lànynál,több mint rossz volt.. aztmondta egyedül fogad, rajta kívül még 4 ronda csaj volt a lakásban. 1óra 12e,fél óra 100kgs, mondom akkor legyen 1óra. Amikor megérkezdtem közölte h csak fél órát ér rá.. elmentem zuhanyozni és egy nyirkos, használt törölközőt kaptam. A zuhanyzást beleszámolta a fèl órába, na mondom Ezt megbànod te köcsög qvra. Szarul szopott, alig állt utána beleült és valamit vonaglott rajtam. Na mondom ez így nem pálya, kutyába jó keményen elkezdtem csinálni, sikítozott és az. Órát nézte folyamat,5 percem van mèg.. ràkapcsoltam ami már nagyon nem tetszett neki, kérdezte h mit csinálsz? Mondtam h. Kuss ürítek, az àgy kopogott és próbált elkúszni h ne kapja úgyis az ívet qmivől az lett h a gipszkarton falat is párszor megfejelte, mire wlkezdett sipákolni h alattunk kisbaba van. Tebajod alapon folytattam. Miután elélveztem zavarodottan kirohant és utána se láttam, a barátnői tettek ki :D pénzt előre kérte, szar volt
2015. nov. 24. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó: szegény lány... :( Remélem feketelistára tettek.
2015. nov. 24. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a lány a szegény, hanem a srác. Mit gondolt, mi fog történni. Hülyec urva!
2015. nov. 24. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen. 1 jó volt, 2 közepes, 1 rossz, aki átvágott.
2015. nov. 24. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:

3-as, én még sosem voltam prostinál, de azt tudom, hogyha az elején átvágnak, akkor fizetés nélkül menekülni kell, mert az nagyon rossz előjel. Te meg belementél egy ronda lánnyal a dologba úgy, hogy sokan vannak ott, holott azt hitted, hogy szép, és egyedül lesztek.

Na meg azt sem árt tisztázni, még csengetés előtt, hogy mikortól ketyeg a stopper... Drága volt a zuhany, a városligeti nagyon tiszta nyilvános mosdónál csak 200 Ft 20 perc, ha jól emlékszem a zuhany. :D

2015. nov. 24. 13:07
 8/8 Gordon70 ***** válasza:
alap hogy ha van el kell olvasni minden értékelést, az ad egy támpontot, és nem egy kép alapján dönteni mert ugye a photoshop bármire képes
2015. nov. 24. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!