Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Iyen testtel lehet esélyem legalább (ha többre nem is) szexre, ill. szexkapcsolatra a mai világban? (Kép privátban)
Eléggé régen történt utoljára oyan szituáció amikor megérinthettem női testet, pontosítva 11 éve.
A vágy ami már évekkel ezelőtt elmúlt, amiről azt hittem soha nem fog gyötörni, most a hónapokban újra fokozatosan elönteni próbál. Szeretném tudni, hogy egy gyakorlatilag tapasztalan "férfi" a külsőségeket is beleértve, mennyire indul handicappel ebben a bonyolult témában manapság!
Nagyon fontos lenne, hogy 100%-ban őszinte válaszokat kapjak!
jaja, megint ő.
nem baj, azért küldjed csak! 🔪
Na én meg kíváncsi lettem! Küldj egy képet!
Viszont egy jó tanács, ha belekezdesz valamibe: ne reklámozd, hogy tapasztalatlan vagy! Nem kell a leendő partnernek tudni. Legyél magabiztos és ha nem úgy sül el, még mindig lehet, hogy kapsz második esélyt. Ha már az elején ezzel indítasz, az taszító lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!