Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már úgy, hogy szerettél volna valakinek privátban írni, de nem mertél?
Figyelt kérdés
Akár ezen az oldalon...2016. júl. 9. 15:43
1/12 anonim válasza:
Ez egy anonim oldal, miért ne mernék bárkinek írni?
Úgy értem mi lenne az oka?
Válaszolva, nem, nem volt.
2/12 anonim válasza:
Volt, féltem, hogy egy hülye bunkó, vagy lehet már beszéltem vele, stb...azóta sem írok senkinek, megvárom míg nekem írnak. :D
4/12 anonim válasza:
Nem, még nem voltam így. Szívesen beszélgetek lányokkal, hölgyekkel.
5/12 anonim válasza:
Nem. Csak olyan, hogy inkább nem írok, mert rajtam kívül úgyis ezren írnak rá...
6/12 anonim válasza:
Persze, néha óvatosabb vagyok, néha bátrabb. A neved alapján pl. egyszerre szeretnék rád is írni, de kicsit félek is tőled.
7/12 anonim válasza:
Akinek akarok, annak írok. Nem érdekel, kinek tetszik vagy kinek nem.
9/12 zóna_pocok válasza:
Nem, csak olyan volt, hogy azért nem, mert gondoltam, hogy már ráírtak százan. Névtelen oldal (bár így hogy kint a nickem, csak félig az :D), úgyse tudják ki vagyok, hacsaknem valaki emlékszik mikor 4 évvel ezelőtt raktam képet magamról xd
10/12 A kérdező kommentje:
#6 Tőlem félni? Vicces :)
2016. júl. 9. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!