Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a szexet és nem tudok leállni a megcsalással. Ki akarok minél több lányt próbálni, viszont a kapcsolatomból se lépnék ki. Valami hasznos tanács?
4 éves kapcsolatban 11-szer csaltam meg a barátnőm. Nem vagyok rá büszke de nem tudok leállni ezzel. Folyamatosan ismerkedek neten, és ha valaki szexelni akar velem akkor nem utasítom vissza. Az a baj, szeretem a barátnőm, nem is sejt semmit, ha meg igen akkor kimagyarázom. Viszont az egyik csaj akivel együtt voltam, le akar buktatni, és kezdek félni. Valakinek valami tanács?
Nem lakunk még együtt a barátnőmmel, ő egyetem miatt hétköznap másik városban van.
26F
48%-os..te is egy igazi kretén vagy. Itt nyomod hogy biztos kamuzok majd mivel nem figyelt rád senki,utána ide jössz osztani az észt te is. Takarodhatsz innen nyugodtan. A 48%-os válaszaid elmondanak rólad mindent..
#50: Bárkivel meg lehet csinálni egy ideig. Ne hidd magad kivételnek.. De itt mindenki milyen okosnak tartja magát :DD szánalmas. Abban az egyben igazad van hogy nem kell ide többet írni
Igazad van kérdező. :O
Lehet a barátnődet is tolják nagyban más pasik. :D Ki tudja?
Még mindig fenn áll hogy kamuzol, de lehet nem, viszont az tisztán látszik hogy valamiféle személyiségzavarod van, félsz,rettegsz, te vagy felháborodva - ha csak ugyan nem valami színjáték - mikor gyakorlatilag te lépsz félre, ha valóban így van, őszintén remélem hogy az egyik ribi borítja neked a bilit:D
De az biztos hogy neked vannak mentális problémáid. Nekem nem kell hogy figyeljenek rám, ha lepontoznak azt is épp úgy leszarom hogy esik-e vagy fúj.
30:
Nem gunynak szántam, tenyleg igy gondolom. Évi 3 új nő az ember 20as éveiben meglehetősen szerzetes-tempó. Meg akkor is ha nem szingliben nyomod.
Amugy az általam ismert kapcsolatok kb 3/4-eben volt vagy van megcsalas. A szeretet es a szexuális vonzódás egy rövid korai időszaktól eltekintve rohadtul nem mozog kéz a kézben. Kar szidni azt aki a szeretett személyt nem akarja kidobni csak azért mert időnként a szexuális vagyai más felé hajtják.
Köszi Alex C! Egyetértek!
Én sokalltam a 11-et... Viszont nem tudok ellenállni a csajoknak. Én is úgy vagyok vele ahogy mondod, hogy ki kell élvezni amíg fiatalok vagyunk. Ha meg családot akarok majd alapítani, a barátnőm mellettem lesz úgyis.
te vagy a második ember itt aki egyetért velem...
Kevés vagy 11 megcsalással én már 50 fölött járok kisapám
csak jo prostihoz menj az nem követelözik elintéz és szeva aztán jön a következő k.u,r.va
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!