Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a szexet és nem tudok leállni a megcsalással. Ki akarok minél több lányt próbálni, viszont a kapcsolatomból se lépnék ki. Valami hasznos tanács?
4 éves kapcsolatban 11-szer csaltam meg a barátnőm. Nem vagyok rá büszke de nem tudok leállni ezzel. Folyamatosan ismerkedek neten, és ha valaki szexelni akar velem akkor nem utasítom vissza. Az a baj, szeretem a barátnőm, nem is sejt semmit, ha meg igen akkor kimagyarázom. Viszont az egyik csaj akivel együtt voltam, le akar buktatni, és kezdek félni. Valakinek valami tanács?
Nem lakunk még együtt a barátnőmmel, ő egyetem miatt hétköznap másik városban van.
26F
Vagjon szajon az ur isten engem, de nem tudlak ruhellni, mint a valaszolok tobbsege. A baratnoddel nem passzolnak az igenyeid, viszon szereted es lelkiekben jol egymasra talaltatok, hat nem hagyod el, de mivel a szex szamodra fontos, kieled mashol a vagyaidat.
En caak annyit javasloj,hogy soha ne bukj le, mert azzal kette torod szegeny lanyt.
És van olyan hülye nő ,aki szétteszi neked??!
Undorító,mocskos ,gerinctelen,aljadék férfi vagy mint a többi!!!
Szerencsétlen bnődet sajnálom!! Hányinger vagy!! Remélem minél előbb lebuksz!!
"Tigrislány" nevű dühös lány!
Szerinted nem szarom le magasról a prividet? Menj éld a kis unalmas életed. Nincs jobb dolgod hogy engem kioktass? :D nagyon beijedtem a sok mocskolódó embertől..
Az én életem. Azt csinálok amit akarok. Pont rád fogod hallgatni. Kár volt rám pazarolnod az időd ;)
Írjátok páran, hogy ez tuti kamu, de nem olyan biztos az, nekem is van egy ilyen ismerősöm, akinek mindig hosszú kapcsolatai voltak, és mindegyik barátnőjét megcsalta egy csomó nővel. A kérdés kiírásakor el is gondolkodtam rajta, hogy az ismerősöm írta-e ki, mert még a kérdező kora is stimmel. :D De neki tudtommal most nincs barátnője.
Amúgy kérdező, ásd el magad, erre nem lehet mit mondani. Az ilyen embernek, mint te, nem való kapcsolat, vagy esetleg nyitott kapcsolattal lenne érdemes próbálkozni, de nem hinném, hogy abba sok lány menne bele. A legtisztább az lenne, ha bevallanád a barátnődnek a dolgot, de úgysem fogod, mivel a hozzád hasonló gerinctelen pasik sosem vallják be, szóval a vége úgyis az lesz, amit a 28-as válaszoló nagyon szépen felvázolt. :D
"de velem akarja leélni az életét"
Ha nem csalnád-agyba főbe, a bizalmával visszaélve, akkor is 99 %, hogy nem veled akarná leélni az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!