Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Imádom a szexet és nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a szexet és nem tudok leállni a megcsalással. Ki akarok minél több lányt próbálni, viszont a kapcsolatomból se lépnék ki. Valami hasznos tanács?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolatban 11-szer csaltam meg a barátnőm. Nem vagyok rá büszke de nem tudok leállni ezzel. Folyamatosan ismerkedek neten, és ha valaki szexelni akar velem akkor nem utasítom vissza. Az a baj, szeretem a barátnőm, nem is sejt semmit, ha meg igen akkor kimagyarázom. Viszont az egyik csaj akivel együtt voltam, le akar buktatni, és kezdek félni. Valakinek valami tanács?

Nem lakunk még együtt a barátnőmmel, ő egyetem miatt hétköznap másik városban van.

26F

2017. ápr. 30. 15:37
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:

Ennyi idióta embert... ti nem tudtok olvasni?

Nem ez volt a kérdés.. mit tudtok ti az életemről hogy itt ítélkeztek? Menjetek már innen

2017. ápr. 30. 19:03
 42/65 anonim ***** válasza:
66%
Minek irtad ki a kerdest ha most elkuldod oket?:D
2017. ápr. 30. 19:17
 43/65 anonim ***** válasza:
93%

Én csak azt nem értem miért nem szakít a csajjal. :D

Na meg ez az Alex C. A hideg kiráz tőle.

És csodálkozik sok férfi, hogy miért lettek csalfák a nők. Hát ezért drágáim. Ezért. Semmi másért.

2017. ápr. 30. 21:33
 44/65 anonim ***** válasza:
64%
Utolsónak igaza van! Pedig nem vagyok nő.
2017. ápr. 30. 21:36
 45/65 A kérdező kommentje:

A sok bölcs megmondóember akik mindig hűségesek és őszinték..Tudjátok ez a képmutató viselkedés undorító. Először magatokba nézzetek!

De tudom itt mindenki hibátlan, példás párkapcsolattal ;)

2017. ápr. 30. 22:28
 46/65 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező nehogy már még te legyél felháborodva!! Nem mindenkinek van,ilyen hányingger viselkedése,mint neked!!!
2017. ápr. 30. 23:12
 47/65 anonim ***** válasza:
72%
Mindig az háborodik fel aki félrebacott:D
2017. ápr. 30. 23:27
 48/65 anonim ***** válasza:
75%

"Viszont az egyik csaj akivel együtt voltam, le akar buktatni, és kezdek félni."

Annyi ésszel már ennyi idősen kéne rendelkezned, hogy, amikor összejössz idegenekkel, akkor ez simán benne van a pakliban.Egyetlen ellenszere van, ha csomót kötsz a farkadra.

"Ennyi idióta embert..."

Mégis az általad idiótáknak tartott embereket kérdezted.Nem tudom mit vártál?Dicséretet a gátlástalan kefélésekért?Akkor közlöm veled, hogy rossz helyre jöttél.Kitüntetést itt nem adnak erre a viselkedésedre.

2017. máj. 1. 05:41
 49/65 anonim ***** válasza:

Itt nem az a fontos,hogy a csaj mit akar,mert ugye nyilvánvalóan veled van.

De te minek akarsz vele lenni,amikor nem tudsz monogám lenni?

Ha tudod magadról,hogy ilyen forróvérű vagy,akkor érdemes az ismerkedés elején tisztázni ezt.Mert idővel ebből csak baj lesz.

2017. máj. 1. 06:16
 50/65 anonim ***** válasza:

Nem értem mit magyaráztok még neki. Nem érdemes. Hagyjátok.

A csaj is hülye ha nem veszi észre. Velem speciel nem tudná ezt megcsinálni senki.

2017. máj. 1. 06:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!