Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Imádom a szexet és nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a szexet és nem tudok leállni a megcsalással. Ki akarok minél több lányt próbálni, viszont a kapcsolatomból se lépnék ki. Valami hasznos tanács?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolatban 11-szer csaltam meg a barátnőm. Nem vagyok rá büszke de nem tudok leállni ezzel. Folyamatosan ismerkedek neten, és ha valaki szexelni akar velem akkor nem utasítom vissza. Az a baj, szeretem a barátnőm, nem is sejt semmit, ha meg igen akkor kimagyarázom. Viszont az egyik csaj akivel együtt voltam, le akar buktatni, és kezdek félni. Valakinek valami tanács?

Nem lakunk még együtt a barátnőmmel, ő egyetem miatt hétköznap másik városban van.

26F

2017. ápr. 30. 15:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:

De nem érzek lelkiismeret furdalást. Simán ott is alszok más lánynál, de nekik azt mondom hogy egyedülálló vagyok.

olyan mintha 2 életem lenne..

tényleg nem akarom elhagyni a barátnőm. Igaz ő még csak 20 éves de velem akarja leélni az életét. Nagyon szeret engem..Ha elhagynám,nem bírná ki.

2017. ápr. 30. 15:49
 12/65 anonim ***** válasza:
100%

A legrosszabb hogy te teljesen természetesnek veszed ezt!

Nem a megbámás jeleit mutatod, hanem tanácsot kérsz, hogy hogy bújhatnál ki ebből és folytathatnád tovább a félrekefélést!

Nem gondoltad te ezt át szerintem!

Hány, számodra hasznos tanácsot kaptál eddig?

De majd én adok egyet neked:

Menj ki az erdőbe és ásd el magad!

2017. ápr. 30. 15:50
 13/65 anonim ***** válasza:
70%
Kezd kamunak tünni:D
2017. ápr. 30. 15:50
 14/65 A kérdező kommentje:

Hiába szidtok, ti is kerülhettek még ilyen helyzetben..

a kérdésre válaszoljatok! Hogy rázzam le a csajt aki le akar buktatni?

2017. ápr. 30. 15:51
 15/65 anonim ***** válasza:
100%

Szóval Ő szeret TÉGED és ezért nem akarod elhagyni? Persze hogy szeret! Mert nem tudja rólad hogy egy undorító, kétszínű féreg vagy!

Ha tényleg törődsz vele, miért kefélsz mással? Olyankor bezzeg nem jut eszedbe hogy "jajj de szeret"!

2017. ápr. 30. 15:52
 16/65 anonim ***** válasza:
100%

Mindent megkap, csak hűséget nem! Te egyáltalán nem ismered a nőket! Szerinted csak a farkad miatt kellesz a barátnődnek, mert másnak nincs olyan széles-e hazában?

Nem tudta a többi lány, hogy van kapcsolatod ... mert nem mondtad el. Vagyis nem vagy őszinte és hazudsz, vagy mindkettő és még hűtlen is vagy, megcsalod a barátnődet. Vagyis nem szereted eléggé, de hitegeted, hogy igen, különféle ajándékokkal. Fantasztikus, gratulálok! További szép karriert! Megérdemled!

2017. ápr. 30. 15:53
 17/65 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a monitor mögött röhög, hogy a sok csaj egyből ugrik erre a kamu kiírásra.... :)
2017. ápr. 30. 15:54
 18/65 anonim ***** válasza:
61%

Én biztosan nem fogokilyen helyzetbe kerülni! Én tudom mit jelent szeretni és hűségesnek lenni!

Te meg remélem elkapsz valami jó kis nemibetegséget és egyből lebuksz!

2017. ápr. 30. 15:54
 19/65 A kérdező kommentje:
Kössz a semmit!
2017. ápr. 30. 15:56
 20/65 anonim ***** válasza:
100%

Igaza volt az egyik válaszolónak...

Hiába beszélünk neked, gerinc és agy híján nem fogod fel hogy patkány vagy!

2017. ápr. 30. 15:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!