Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a szexet és nem tudok leállni a megcsalással. Ki akarok minél több lányt próbálni, viszont a kapcsolatomból se lépnék ki. Valami hasznos tanács?
4 éves kapcsolatban 11-szer csaltam meg a barátnőm. Nem vagyok rá büszke de nem tudok leállni ezzel. Folyamatosan ismerkedek neten, és ha valaki szexelni akar velem akkor nem utasítom vissza. Az a baj, szeretem a barátnőm, nem is sejt semmit, ha meg igen akkor kimagyarázom. Viszont az egyik csaj akivel együtt voltam, le akar buktatni, és kezdek félni. Valakinek valami tanács?
Nem lakunk még együtt a barátnőmmel, ő egyetem miatt hétköznap másik városban van.
26F
Szerinted mit kellene csinálni te szerencsétlen?? Vállalni a tetteid következményét!
U.i: Nagyon szívesen, máskor is.
Ti vagytok a patkányok. Kiírok egy kérdést erre mindenki nekem támad. De jó hogy itt ti mindannyian szent életet éltek... Ki kérte hogy ítélkezzetek? A kérdésre kéne válaszolni, de az ilyen agyatlanok nem fogják fel.
A sok ilyen szerencsétlen ne írjon. Köszi!
Jaj már úgy is tudjuk mind mi fog történni.
Folyatod tovább gátlástalanul a barátnőd megcsalását és a kettős életedet. Aztán egyszer lebuksz. Ezután a barátnőd ha van esze elhagy, ha nincs akkor veled marad, te pedig tovább dugog a nőket, miközben a barátnőd depressziós lesz melletted. De ez téged továbbra sem érdekel. A barátnőd a milliomodik megcsalós film megnézése és reménytelenül szerelmes zene meghallgatása után úgy dönt, hogy elhagy. Te emiatt érthetetlen okok miatt összeroppansz, mivel eddig se érdekelt a barátnőd igazából, és próbálod visszaszerezni, miközben ugyanúgy dugod a nőket.
Aztán találsz másik barátnőt, azt is megcsalod, majd újabbat azt is stb...
Végül 40 éves korodra rájössz, hogy nincs semmid, csak egy elhasználódott farkad, és minden punci valójában ugyanolyan és csak a nő az ami különbözik, ezért elkezded keresni az igazit, de fogalmad sincs, hogy kell egy szerelmen-hűségen-szereteten alapuló kapcsolatban élni. A sok sikertelenség után beüt a kapuzárási pánik, megdöntesz még pár nőt.
Aztán már fel se áll a farkad és te leszel az a pasi, aki mindenki ismerősei között van, hogy nincs se nője, se gyereke, és folyamatosan azzal dicsekszik, hogy hány nőt csinált fel mikor fiatal volt.
Sok sikert az életedhez!
4 év alatt 11?
Az évi alig 3..
Sovány..:s
Később sajnálni fogod h nem kísérleteztel eleget a 20as éveidben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!