Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Imádom a szexet és nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a szexet és nem tudok leállni a megcsalással. Ki akarok minél több lányt próbálni, viszont a kapcsolatomból se lépnék ki. Valami hasznos tanács?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolatban 11-szer csaltam meg a barátnőm. Nem vagyok rá büszke de nem tudok leállni ezzel. Folyamatosan ismerkedek neten, és ha valaki szexelni akar velem akkor nem utasítom vissza. Az a baj, szeretem a barátnőm, nem is sejt semmit, ha meg igen akkor kimagyarázom. Viszont az egyik csaj akivel együtt voltam, le akar buktatni, és kezdek félni. Valakinek valami tanács?

Nem lakunk még együtt a barátnőmmel, ő egyetem miatt hétköznap másik városban van.

26F

2017. ápr. 30. 15:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
Ember ha nincs gerinced minek kapcsolat neked? Ne mond hogy csak mert kell aki főz és mossa a szaros ondós gatyádat. 23 L
2017. ápr. 30. 16:01
 22/65 anonim ***** válasza:
49%
Csajok, vérgőzös szemmel, vegyétek mar észre hogy tesztel titeket....:D
 23/65 anonim ***** válasza:

Szerinted mit kellene csinálni te szerencsétlen?? Vállalni a tetteid következményét!

U.i: Nagyon szívesen, máskor is.

24/65 anonim ***** válasza:
Nekem van egy : kösd fel magad! 😊 Mindenki jól jár.
2017. ápr. 30. 16:06
 25/65 anonim ***** válasza:
Nem tudod le rázni ha egy nő bosszút akar akkor azt véghez is viszi. Jah egy kérdés. Te örülnél ha a barátnőd ugyan ezt csinálná? De azért nagyon szeret ám téged csak nem bírna egy farokkal lenni
2017. ápr. 30. 16:09
 26/65 anonim ***** válasza:
Az amerikaiak kitalaltak erre egy kifejezêst: te poliromantikus vagy. Azaz tobb lanyt tudsz szeretni egyszerre. Azèrt vagy nehêz helyzetben mert ezt a târsadalom nem tolerâlja. A bigâmia ràadâsul büntetőjogi kategória. Keress olyan lânyt akinek ezt elmondhatod s igy is a bnőd marad. Az is lehet hogy par ev mulva kinovod. ;)
2017. ápr. 30. 16:12
 27/65 A kérdező kommentje:

Ti vagytok a patkányok. Kiírok egy kérdést erre mindenki nekem támad. De jó hogy itt ti mindannyian szent életet éltek... Ki kérte hogy ítélkezzetek? A kérdésre kéne válaszolni, de az ilyen agyatlanok nem fogják fel.

A sok ilyen szerencsétlen ne írjon. Köszi!

2017. ápr. 30. 16:14
 28/65 anonim ***** válasza:
100%

Jaj már úgy is tudjuk mind mi fog történni.

Folyatod tovább gátlástalanul a barátnőd megcsalását és a kettős életedet. Aztán egyszer lebuksz. Ezután a barátnőd ha van esze elhagy, ha nincs akkor veled marad, te pedig tovább dugog a nőket, miközben a barátnőd depressziós lesz melletted. De ez téged továbbra sem érdekel. A barátnőd a milliomodik megcsalós film megnézése és reménytelenül szerelmes zene meghallgatása után úgy dönt, hogy elhagy. Te emiatt érthetetlen okok miatt összeroppansz, mivel eddig se érdekelt a barátnőd igazából, és próbálod visszaszerezni, miközben ugyanúgy dugod a nőket.

Aztán találsz másik barátnőt, azt is megcsalod, majd újabbat azt is stb...

Végül 40 éves korodra rájössz, hogy nincs semmid, csak egy elhasználódott farkad, és minden punci valójában ugyanolyan és csak a nő az ami különbözik, ezért elkezded keresni az igazit, de fogalmad sincs, hogy kell egy szerelmen-hűségen-szereteten alapuló kapcsolatban élni. A sok sikertelenség után beüt a kapuzárási pánik, megdöntesz még pár nőt.

Aztán már fel se áll a farkad és te leszel az a pasi, aki mindenki ismerősei között van, hogy nincs se nője, se gyereke, és folyamatosan azzal dicsekszik, hogy hány nőt csinált fel mikor fiatal volt.

Sok sikert az életedhez!

2017. ápr. 30. 16:27
 29/65 anonim ***** válasza:
0%

4 év alatt 11?

Az évi alig 3..

Sovány..:s

Később sajnálni fogod h nem kísérleteztel eleget a 20as éveidben

2017. ápr. 30. 16:47
 30/65 A kérdező kommentje:
Alex C ezt gúnynak szántad?
2017. ápr. 30. 16:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!