Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vágyaitok vannak amiket sosem mertetek elmondani a körülöttetek lévőknek? Sikerült valahogy megélni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 21:46
11/18 anonim válasza:
2 lânnyal szexelni akik nem fèltèkenyek egymàsra
12/18 anonim válasza:
Én Torgyán József tokája alatti részt akartam megdugni. De sajnos meghalt, így ez a tervem örökre meghiúsult.
13/18 anonim válasza:
Szex közben megölni a csajt (késeket szúrni bele miközben dugom), friss halottal szexelni, megerőszakolni egy csajt keményen, majd úgy megerőszakolni egy csajt hogy ő is élvezze utána és akarjon többet, szex közben vágdosni egymást hogy véresek legyünk.
14/18 anonim válasza:
Letérdelni Balogh Szabi előtt.
16/18 anonim válasza:
Pl. megnézném ahogy egy csaj masztizik előttem, de nem kamerán hanem élőben :) De ezt még egyik barátnőmnek se mertem megmondani. 28/F
17/18 anonim válasza:
Imádom a női lábakat, egypáran már biztosan észrevették körülöttem. Nem sikerült még átélnem egy lábfétises "programot" sem :(.
18/18 nagybotos válasza:
Idős nőt nyalni, min. 3 orgazmusig.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!