Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasimnak egyenesen elmondani az igényeimet?
A kedvesemmel most tartunk ott, hogy jöhetnek a kínosabb témák. én elég nyílt vagyok, ő annyira nem, ez a baj.
Mazochista vagyok, enyhén, és az alázás is izgat. Párom viszont úgy bánik velem, mint egy királylánnyal. Hogy mondhatnám el neki, hogy az ágyban inkább a r.ibanca szeretnék lenni?
Azt ajánlanám neked, hogy javasold neki, hogy prábáljátok ki felváltva ezeket a szerepeket. Egy nap ő irányít, egy nap te. Vagy egy hétig így, aztán váltás, tőletek függ.
Ez azért jó, mert így meg tudod neki mutatni a másik oldalról, hogy mit szeretsz/szeretnél, és meg tudod nézni, hogy ő mennyire alkalmas egyáltalán erre a "pozícióra". Ha ezen túl vagytok, könnyebb neki azt mondani, hogy te azt szereted, amikor ez+ez a felállás van. Aztán az is kiderülhet, hogy mindketten az alárendelt szerepet kedvelitek, vagy az, hogy nem is áll távol tőled az irányítás, uralkodás. :)
Sok szerencsét!
Sziasztok.
A valódi Pasik kizárólag a nyílt és teljesen őszinte és tapintatos és figyelmes Csajokat imádják.
Ne túl közvetlenül, inkább tartalmi mondani valójában : viszont
egyenesen mond meg neki, hogy szubmisszív vagy, és a mazochista
dolgok még távol állnak tőled.
Ha igazán a dominád szeretne lenni, meg fog becsülni.
Csak szolgáld jól : és igyekezz te is élvezni.
Szeretnék Én is egy legalább szubmisszív csajt magamnak.
Főleg a giant és vagy creol csajokat imádom : akik Nálam fiatalabbak.
YG.s Vagyok. 😉☺
Szép napot kívánok :
Adri+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!