Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ki az, aki tényleg élvezi, ha a szájába megy az anyag, sőt egyenesen kívánja is?
Figyelt kérdés
Vagy ezt mindenki csak elviseli? Jöjjenek már olyanok, akik élvezik, nem hiszem el, hogy mindenki csak elvisel.2015. máj. 26. 16:33
1/16 anonim válasza:
Én élvezem.
Ferenc, 68é nyugdíjjas postásnő.
4/16 anonim válasza:
én a második válaszolo vagyok és elárulom 18 alatt vagyok
5/16 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. Gondolj csak bele, az imádott pasi tőlem izgult fel és kettőnk együttléte juttatta oda hogy elélvezzen, mi más lenne jobb annál hogy a számban érezhetem az ízét? :)
17L
6/16 anonim válasza:
5. A szart is szerted? Az is belőle jön. :d
7/16 anonim válasza:
#6 Na asszem neked is mindegy h trágyás csizmatalapat vagy emberi bőrt nyalogatsz :D
8/16 anonim válasza:
Én is élvezem. Nem a sperma íze miatt elsősorban, hanem mert jó érezni, ahogy elélvez a párom, mint ahogy #5-ös válaszoló is írta.
9/16 anonim válasza:
Imádom, nyelném liter számra!!!;) 36Marika
10/16 anonim válasza:
Én szeretem. Le is nyelem mindig. :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!