Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnommel pharmatex huvelykupot hasznaltunk, talan 1-2 cseppnyi anyag odajutott ( de ezt is ketlem), megakadalyozza hogy baj legyen nem?
az az igazság, hogy a nők túlnyomó többsége teherbe esik a pharmatex használata mellett. aki nem, arról sokszor derül ki később, hogy alapvetően meddő vagy nehezen esik teherbe, esetleg a párja nemzőképessége alacsonyabb az átlagosnál. vagy naptármódszert, hőmérőzést, valami mást használnak még mellette, ezzel tovább csökkentve a teherbeesés kockázatát.
ez is egy út, én nem ajánlom, mert félő, hogy előbb vagy utóbb baba vagy abortusz lesz belőle. ha ennyire aggódsz miatta, és nem akarsz folyamatosan idegroncs lenni, szerintem térj át az óvszerre.
nézd, ha tényleg alig került oda cucc, és mellé még volt pharmatex is, szerintem nem kell parázni rajta. ha a barátnőd tutibiztosra akar menni, akkor kísérd el tiniambulanciára és kérjen 72 órás tabit.
de tekintve, hogy teljesen egészségesek se szoktak hipp-hopp teherbe esni (sőt, ők nem is védekeznek), én emiatt az 1 alkalom miatt nem aggódnék.
az viszont tuti, hogy hosszabb távra nem a pharmatex a legjobb megoldás. vagy gumi, vagy gyógyszer, ez a kettő a legbiztonságosabb.
Ha nem jutott oda nincs mit megakadályozni...
Írassatok fel normális fogamzásgátlót. Vagy ha ennyire parázol köttesd el magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!