Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ki az, aki tényleg élvezi, ha a szájába megy az anyag, sőt egyenesen kívánja is?
Figyelt kérdés
Vagy ezt mindenki csak elviseli? Jöjjenek már olyanok, akik élvezik, nem hiszem el, hogy mindenki csak elvisel.2015. máj. 26. 16:33
11/16 anonim válasza:
Van olyan hogy csak megteszem de olyan is előfordúlt már hogy alig vártam már hogy mikor szívhatom ki belőle.De tnála mindi hangulat és érzelem függő.
12/16 A kérdező kommentje:
nem értem, h miért vannak lepontozva a válaszok, de biztos valaki erre élvez, csak lehet, h nem a csaja szájába, hanem épp egy zsepibe
2015. máj. 26. 22:27
14/16 anonim válasza:
Milyen az íze a spermának? Mit lehet abban élvezni?? valaki írja már le légyszi
15/16 A kérdező kommentje:
kóstold meg, nem halt még bele senki egy cseppbe. :)
2015. máj. 27. 20:31
16/16 Adri+ válasza:
Sziasztok.
Szerintem biztos van : hallottam már róla beszélgetni Csajokat.
Valamint szeretnék Magamnak egy ilyen jó Csajt is, aki
egyenesen kívánja és élvezi is.
Valamint ugyanezt tudom még mondani : A valódi Pasik kizárólag a
nyílt és teljesen őszinte és tapintatos és figyelmes Csajokat imádják.
Én is szeretnék egy legalább szubmisszív csajt magamnak.
Főleg a giant és vagy creol csajokat imádom : akik Nálam fiatalabbak.
YG.s Vagyok. 😉☺
Szép napot kívánok :
Adri+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!