Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masculan óvszerbe van spermicid/spermaölő anyag?
Figyelt kérdés
Ezt szeretném tudni.. illetve mi a véleményetek a Rakoról?
8 hónapon át masculant használtam sose szakadt ki mégis sok helyen azt hallom nagyon veszélyes mert kiszakad. Segítséget várok :(
2014. máj. 20. 17:26
2/5 A kérdező kommentje:
jól van bocsánat :( gyors gépelés átka...
2014. máj. 20. 17:27
3/5 anonim válasza:
Nekunk egy aktus alatt 3!!!!! Masculan szakadt ki.... Es helyesen hasznaltuk.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem nagyon sok helyen olvastam hogy kiszakadt de anyu azt mondta nem fér bele a költség vetésbe az 1000 ftos Durex...
Hát reméljük nem lesz probléma...
2014. máj. 21. 22:47
5/5 anonim válasza:
anyáddal veteted a gumit? :D :D hát apám, kemény vagy :D
Ha olyat akarsz ami nem szakad ki, ajánlom neked a sózott belet. Nem drága, ráadásul 50 méter. Csak levágsz egy darabot, gömöt kötsz a végére és ráhúzod a farkadra, ha nem megy akkor egy uborkára felvered előtte és már csak lekell tekerni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!