Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minek kell ezt elmondani, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kell ezt elmondani, ha úgysem lesz semmi? L

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm. Régen barátok voltunk, de pont ezek a "vallomások" miatt elvette a kedvemet az egésztől. Mára, ami pár hetet jelent, csak köszönünk egymásnak és kész.

Viszont. Máig sem értem, hogy miért mondott olyasmiket, amiket. Szexuális dolgokat. Hogy mennyire szeretné velem. Mennyire odavan stb. Nem cifrázom, értitek. Jó, "azt" szerette volna, de igazából kivitelezni nem nagyon akarta. Mondott dolgokat, hogy jó lenne, meg hol lehetne, de mikor lépni kellett volna, abbamaradt, mondván, "ő nem olyan".

Hozzátenném, én az elején viccnek gondoltam, előtte pedig nem hozakodott fel ilyesmivel. Szóval kellett egy kis idő, míg beérett a dolog. Azóta és persze ezek miatt a kapcsolat is megromlott.

Miért beszél folyamatosan valaki erről, ha úgysem lesz folytatása? Mi ebben a logika? Férfigondolkodás???

2016. szept. 22. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztosan úgy látta, hogy viccnek fogod fel és esélye sincs nálad.

22/F

2016. szept. 22. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 Még jó, hogy nem vettem komolyan. Igazából mindig hárítottam, ami nem is tetszett neki. Témázgatni sem témázgatok csak a párommal (ha van) intim dolgokról. Egyszer viszont meguntam és azt mondtam neki, hogy beszéljük meg, mert nem értem miért csinálja. Akkor még barátok voltunk. Belement, viszont került mint macska a forró kását. Utólag kiderült, ő azt hitte, nem beszélni akarok, hanem 'mást'. Ekkor mondtam neki, hogy kész, én próbálkoztam, tisztázni akartam, de ha ilyeneket gondolt, hagyjuk a franca.
2016. szept. 22. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor rosszul fogalmaztad meg a kérdést. Miattad nem lett belőle semmi sem, nem miatta.
2016. szept. 22. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!