Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz lenne neki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne neki elmondani?

Figyelt kérdés

Van egy nős pasi ,akièrt odàig meg vissza vagyok. Szerelmes vagyok belè màr egy jó ideje. Nem bìrom tovâbb,ha nem talizok vele akkor is rà gondolok így próbàltam elfelejteni. Ès elmondta ,hogy meg.na .

Mit szólna , ha megtudnà,hogy érzek irànta valamit,?

2016. szept. 13. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Miért megy rá minden fiatal csaj a nős faszikra? Meghülyült a világ esküszöm..
2016. szept. 13. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Nős pasi vagyok,voltam már igy és tetszett,újra átélném,,persze nem biztos hogy mindenki vevő rá,de ő ezek szerint igen.

37F

2016. szept. 13. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Ha van egy kis esze, akkor messziről el fog kerülni, pláne, ha megtudja, hogy szerelmes vagy belé...

Ha van egy kis eszed, rám hallgatsz és elfelejted. 1, meg fog dugni, talán többször is, azaz kihasználja az érzéseid. 2, soha nem fogja miattad elhagyni a nejét. 3, ha tálcán kínálod magad, értéked veszíted a szemében. Soroljam még? :)

Figyelj, tök izgalmasak a nős férfiak, és azt is tudom, hogy harmadiknak lenni milyen izgalmas, de előbb utóbb csak szenvedni fogsz miatta, pláne így, hogy nem tudtad kizárni az érzelmeket. Ha lefekszel vele hidd el, csak még rosszabb lesz. Felejtsd el inkább, kezdj olyannal, aki csak téged fog szeretni, nem pedig üríteni fog csak beléd. ;)

N

2016. szept. 13. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Rövid távon gondolkodj mert abba van esélyed vele mert biztos örülne ha megtudná mit érzel iránta !

Szexkapcsolat lenne de semmi több !

2016. szept. 13. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:

A helyedben nem tenném, csak akkor, hogy ha valóban válófélben van.

Nem azért, mert tisztességtelen. Azért lássuk be, ő lenne hűtlen, nem te. A probléma, hogy te szerelmes vagy. Össze fogja törni a lelked a szex még jobban. Ezek a sebek nagyon lassan gyógyulnak. Nem hiszem, hogy egyetlen hiba miatt ezt érdemelnéd.

2016. szept. 13. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobban teszed ha elfelejted! Keress inkabb szabad prédat, köztük is van olyan aki kihívást jelenthet neked, hogy meghódítsd. Leírtak mar előttem is hogy te fogod húzni a rövidebbet, elválni nem fog a te kedvedért, max. Ki használ. Ha jól működik a házassága, akkor az meg a legundorítóbb dolog szerintem ha belerondítasz a hazassagba!! Ez egyebkent en sem ertem mostanaban miert vannak ennyire oda a fiatal lanyok a nős pasikert. Lehet hogy egyszerűen irigyek, hogy van ami jól működik, akkor bele kell rondítaniuk. Ne hogy már masnak jó legyen ha nekik sem jó... Egy férjes 30 éves
2016. szept. 13. 23:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, nagyon jo lesz itt olvasni az osszetort szivu picsogasodat miutan megkurt a csavo. "De en szerettem ot.. bruhuuhu... azt hittem o is fog miutan beleelvezett a szamba bruhuuhuuu...". Fantasztikus lesz.
2016. szept. 14. 10:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Az ego miatt.

2016. szept. 14. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Ő...most komolyan mit vársz? Közölte, hogy noha van felesége szívrsen megb*na. Milyen gerinctelen fa***opó már az ilyen? Azt hiszed majd otthagyja az asszonyt és feleségül vesz?
2016. szept. 14. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!