Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne elképzelni elmondani azt amikor egy nő azt mondja hogy szexben megalázták?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 09:15
1/6 anonim válasza:
Mindenkinél más a határ kérdezz rá a nőnél.
van akinek már annyi elég ha azt mondod közben hogy de megba..lak te ku.va.....stb van aki meg erre indul be.
2/6 anonim válasza:
Szerintem az a legmegalázóbb egy nőnek ha a faszi szárazon belemaszturbál a puncijába, szóval egyáltalán nem foglalkozik a nővel, majd felöltözik és hazamegy.. 23/F
3/6 anonim válasza:
Szex után azt mondja, hogy fúj milyen a tested. Fonnyadt a hasad v. Kicsi a melled. Akkora a p..d, mint a Grand kanyon.. Bűzlik a hátsód. Ilyenek azért elég megalázók.
4/6 anonim válasza:
Ha olyat csináltattak vele amit ő nem akart csinálni, de kicsit erőszakosan mégis rávették (valami póz, orál, elsülés szájba, anál, kis erőszak, bármi lehet, a lényeg, hogy a csaj nem akarta csinálni, a pasi mégis csináltatta vele ő meg megcsinálta, mert csak...)
5/6 anonim válasza:
Roviden: ha a csaj csak egy maszturbacios eszkoznek erzi magat.
6/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy fullon megalázás de attól még rosszul esett, az exemmel megpróbáltuk a szexet, szűz voltam és ő is, neki a szex abból állt hogy semmi előjáték, hátradönt és berakja én meg már szinte sírok annyira fáj majd később közli hogy ha nem rinyálnék annyit már dughattunk volna.....
Másik hogy ő kijelentette a nyalás az fúúúj meg ő nem szereti, mondom oké, én a sz-pással vagyok így erre "de hát azért próbáld már meg, ha nem próbálod meg nem is szeretsz igazán".
Minden nap áldom az eget hogy már nem vele vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!