Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha a lány azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a lány azt mondja nekem hogy nem tudja hogy szeret de a barátnője meg azt hogy már nem szeret csak nem meri elmondani de én meg nagyon szeretem és csak vele tudnám elképzelni az életemet?!

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 12:21
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Ilyen nincs!!! H nem tudja h szeret-e !! Azt egy nőnek , lánynak tudni kell, az se jó h gondolkodási idő akkor már az majdnem a vége...ezt a úgy kell érteni h igen amit a b. nője mondott nem meri elmondani...de miért ne merné ?? Beszélj vele ... ültesd le , mondja el h igen vagy nem, addig ne hagyd annyiba...Kérd ki magadnak h olyan nincs h nem tudom!!!Mondd el neki h inkább jobb az igazat tudni mint majd még hónapokig ellenni csak úgy. Biztos h nehéz Neked ez. De sztm Te se akarsz egy olyan kapcsolatban élni ahol csak TEE szeretsz a másik pedig nem. ( 22, L )
2009. máj. 25. 12:26
 2/12 anonim válasza:
100%
Előző vagyok. Azt is beszéld meg Vele ha még szeret, de vmi neki nem jó akkor mit tudnátok rajta változtatni. Mit vár el tőled ahhoz h Ő maximálisan boldog legyen és Te mit tudsz neki megtenni ennek érdekében.De ugyanúgy Te is mondd el h mit szeretnél tőle. Vmilyen kompromisszum kell! Remélem segíthettem..
2009. máj. 25. 12:29
 3/12 A kérdező kommentje:
igazábol meg csalt már engem és én akkor is vissza vettem őt de lehet hogy nem szeretem csak megszoktam már? Mert eggyüt éltünk 1 évig eggyüt feküdtünk együt keltünk szóval lehet én sem szeretem csak megszokás vagy nem tudom csak még az a baj hogy ugy érzem hogy csak ő kell nekem de viszont nagyon idegesit az is hogy az utobbi időben volt 1-szer amikor össze vesztünik és azóta nem is találkoztunk olyan sokat meg ilyenek na de mind1 köszönöm a válaszodat:)
2009. máj. 25. 12:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A barátnő nem számít, a lánnyal beszéld meg részletesen , mit szeret, mit nem, mit szertene másképp, és vidd el valami jó programra. nem árt ha romantikus program.
2009. máj. 25. 12:43
 5/12 A kérdező kommentje:
és ha azt monjda hogy nem akar se látni se beszélni velem akkor mit csináljak?
2009. máj. 25. 12:49
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Akkor egyértelmű. Aki nem vágyik a te társaságodra, miért vágynál te akkor az övére?
2009. máj. 25. 12:58
 7/12 A kérdező kommentje:
nagyon szeretem azért csak nem tudom miért....
2009. máj. 25. 13:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz lesz nélküle, de még mindig jobb, mint így együtt tovább. Hidd el. Mentsd a méltóságod. És sok erőt.
2009. máj. 25. 13:15
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Hány évesek vagytok? Mert nekem ez az egész olyan gyerekes. Megcsalt, visszavettem, szeret, vagy csak mondja stb.

El kellene dönteni, hogy ki mit akar. Ha ő úgy dönt, hogy nélküled akar élni, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fog veled maradni.

2009. máj. 25. 13:24
 10/12 A kérdező kommentje:
háát én 17 a lány 18 de igazad van erőt kell venni és tul lenni rajta én ugy vagyok vele hogy nem csak 1 lány van a világon csak azt nem értem miért érzem ugy mintha csak ő lenne!
2009. máj. 25. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!