Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a barátomat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat arra, hogy többet/máshogy szexeljünk?

Figyelt kérdés
A barátommal nem szexelünk túl gyakran (kb. heti egy), és amikor mégis, akkor is csak egy pózban. Azt mondja, hogy őt nem igazán hozza lázba ez az egész. Én viszont szeretném, ha néha vadabb lenne, vagy legalább engem is kielégítene utána vagy közben, mert magától a szextől nem megyek el, de még sosem csinált semmi mást az ügy érdekében. Arról már lemondtam, hogy kinyaljon, azt már az elején megmondta, hogy attól undorodik, de a kezével sem csinál semmit. Kértem már konkrétan, utaltam rá, megpróbáltam felizgatni és úgy rávenni, odatettem csak a kezét. Beszéltünk is már róla és annyit mondott, hogy a szex része úgy-ahogy jó, meg mikor én kiverem neki, vagy ilyesmi, de ő nem akarja nekem csinálni, mert az unalmas. Én 18 vagyok, ő 20. 9 hónapja vagyunk együtt.

2017. ápr. 23. 18:30
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Igen..Kivéve azt az egyet..Lehet nálam sem véletlen és valamit nagyon rosszul csinálok, vagy nem veszem észre és bunkó vagyok..nem tudom..de én vagyok az az egy mindig, mindenhol..biztos nálam sem véletlen
2017. ápr. 23. 21:08
 42/46 anonim ***** válasza:
De ő tényleg olyan eset. Leb_assza a tanárt ha olyan kedve van, ingerlékeny, hirtelen haragú, könnyen felhúzza magát mindenen. És már többször ki akarta csinálni magát. Tényleg nem véletlen. Te ilyeneket nem csinálsz.
2017. ápr. 23. 21:16
 43/46 anonim ***** válasza:
A rossz szex mint apróság? Tapasztalataim szerint a legfontosabb egy párnál, hogy a szexuális vérmérsékletük egyezzen. Minden más csak ezután jöhet. Kizártnak tartom, hogy te 9 hónapja ilyen szexuális frusztrációval felhőtlenül tudsz örülni a párodnak, miszerint "minden tökéletes, leszámítva azt az apróságot, hogy nem tud rendesen megbä@szni".
2017. ápr. 23. 22:12
 44/46 anonim ***** válasza:
Na most végigolvastam az összes kommentedet: sajnálom, kicsi lány, hogy 18 éves korodra ilyen kiélt, kiégett ember vált belőled. Most kéne kezdened az életet, te meg már 13 éves korod óta "asszony" vagy. Szomorú ez. :( Hagyni kéne ezt az embert a pi*@ba, mert rövid időn belül nemhogy nélküle, de mellette is felkötöd majd magad.
2017. ápr. 23. 22:20
 45/46 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell csinálj. MOST még szerelemből vele vagy, de amint elmulik, elég gyorsan ki fogod tenni - mivel nem tud megdugni.
2017. ápr. 26. 09:39
 46/46 jony36 válasza:
Figyelj. A pasid dobd ki. Az egy balf#sz. Vagy azt szeretné, hogy te k#rd seggbe őt. Próbáld ki. Egyszer. Ha az sem jár eredménnyel. Akkor full köcsög. És írj nekem. Mire végzek veled. Az ánuszod olyan lesz, mint a szilveszteri trombita vége.
2017. ápr. 27. 07:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!