Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a barátomat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat arra, hogy többet/máshogy szexeljünk?

Figyelt kérdés
A barátommal nem szexelünk túl gyakran (kb. heti egy), és amikor mégis, akkor is csak egy pózban. Azt mondja, hogy őt nem igazán hozza lázba ez az egész. Én viszont szeretném, ha néha vadabb lenne, vagy legalább engem is kielégítene utána vagy közben, mert magától a szextől nem megyek el, de még sosem csinált semmi mást az ügy érdekében. Arról már lemondtam, hogy kinyaljon, azt már az elején megmondta, hogy attól undorodik, de a kezével sem csinál semmit. Kértem már konkrétan, utaltam rá, megpróbáltam felizgatni és úgy rávenni, odatettem csak a kezét. Beszéltünk is már róla és annyit mondott, hogy a szex része úgy-ahogy jó, meg mikor én kiverem neki, vagy ilyesmi, de ő nem akarja nekem csinálni, mert az unalmas. Én 18 vagyok, ő 20. 9 hónapja vagyunk együtt.

2017. ápr. 23. 18:30
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Akkor te kapcsolatfüggő vagy és ennek érdekében képes vagy elviselni azt, hogy még a szex se jó csak ne legyél egyedül. Nekem is van egy kapcsolatfüggő ismerőscsajom , aki szintén ilyenben szenved. (Én szúrtam többször is a barátja mellett, mert tudtam, hogy ezzel neki is jót teszek, hisz nem kapja meg a barátjától ezeket és velem kiélhette eme vágyait a kapcsolat, pedig nem romlott meg , hogy ott viszont nem kapta meg. Ez tipikus kapcsolatfüggőség amúgy) 37F
2017. ápr. 23. 19:57
 32/46 A kérdező kommentje:
Kérdeztem arról, hogy mit szóna hozzá, ha időnként lefeküdnék ezzel azzal, és hiába van egy jó könyve, ha nem tud olvasni, igazán kölcsönadhatná néha valakinek..Elvégre a könyv azért van, hogy olvassák, nem? Persze alapból sosem gondolnék ilyenre, de nem látok észszerű megoldást. A válasza várhatóan nem volt, átverni pedig nem szeretném, nálam őszintébb ember nincs a földön.
2017. ápr. 23. 20:05
 33/46 anonim ***** válasza:
Jó én látom, hogy te szereted ezt az embert (srácot), de én szinte biztos vagyok abban, amit leírtál, hogy te kapcsolatfüggő vagy és félsz a magánytól és ezért elviseled ezeket a dolgokat és inkább vagy vele ennek ellenére is. 37F
2017. ápr. 23. 20:11
 34/46 anonim ***** válasza:
Akkor Veled sincs minden rendben... Tehát ha lennének barátaid, akkor nem éreznéd azt, hogy egyedül vagy, ha nem vagy kapcsolatban? Nem szeretnél öngyilkos lenni ( aminek egyébként sincs értelme, mert ezernyi cél lebeghet a szemed előtt, amit még el szeretnél érni, már ha van persze... )? És hogy-hogy nincsenek barátaid?
2017. ápr. 23. 20:12
 35/46 A kérdező kommentje:
Igen, a célok meg ez meg az meg amaz..Semmi értelme az egésznek, ha közben nincs aki szeret és nem vagy boldog.. Barátok? Sosem voltak igazán..régebben egy-kettő, de az sem tart már. Nemtudom. Egyszerűen nem megy. Bárhányszor új suliba vagy társaságba mentem, mindig próbáltam beilleszkedni, vagy ilyesmi, de egy hónap után már láthatatlan voltam mindig. Persze már nem zavar, nem is kellene az, hogy egyszerre 8 helyre hívjanak, amiből mind a 8at lemondom, mert a barátomnak nincs kedve menni..
2017. ápr. 23. 20:20
 36/46 anonim ***** válasza:

Ezért kellenének barátok. És már is lenne mindig valaki, aki szeret. Az, hogy mindig ugrálsz kapcsolatról kapcsolatra és akkor sem szeretnél kilépni belőle, ha az rossz, nem épp a legjobb megoldás - szerintem.

Lányokkal ugyan úgy ellehetne menni ide-oda, a barátod nélkül is. Nem kell csordában és nem kell csak kocsmára és bulira gondolni. Séta... vásárlás vagy nézelődés, kajálás, beszélgetés, annyi minden van... ( persze fiúval is ellehetne menni, hiszen fiú barátok is létezni és nem mindegyik azt akarja, de ezt aláírom, hogy nehezebb lehet kiszűrni és lehet a barátod is féltékenyebb típus stb. )

A lényeg, hogy ezeket én nem tartom lehetetlen küldetésnek. Nekem vannak barátaim és lány barátaim is. Nem hívnak 8 helyre, mert vagy nekem vagy nekik nincs annyi idejük, legtöbbször gépen tudunk beszélgetni vagy ha suliban összefutunk. Mikor otthon vagyok akkor meg találkozok az ottaniakkal, noha nem mindig, 1-1x kimegyünk az erdőbe tábortűz felett sütni ezt azt, vagy átjönnek pizzát zabálni. És ugyan ezt megfogom tartani akkor is, ha lesz barátnőm. :) Nyilván vele többet leszek, de nem fogom elhanyagolni őket és ha kell a lány barátokkal is ugyan úgy fogok találkozni, mint a fiúkkal. Elvégre barát, semmi több és én szintén őszinte ember vagyok ( néha túlságosan is ), plusz megbízható, ha megismer tudni fogja, hogy nincs mitől félnie. Szerintem hasonlót felállíthatnál Te is. Keresni olyan embereket, akik szeretnek, eltudtok beszélgetni és igazán jóba lehettek. Ők ott lennének mindig melletted és akkor mész valahova amikor van időd ( ha normálisak, megértik ) és oda, ahova Te szeretnél. Engem az életben nem tudnának elráncigálni kocsmázni pl. Tényleg nem tartom lehetetlennek... :)

2017. ápr. 23. 20:37
 37/46 A kérdező kommentje:
Jó, hát ha el is jutnék oda, hogy tök jó lenne, ha lennének barátaim, az sem változtatna azon, hogy nem vagyok képes szerezni egyet sem. Biztos a ti osztályotokban is volt olyan, akivel nem barátkozott senki és csak ült egész nap csöndben a padban, aztán hazament. Na az vagyok én. És mindenhol az voltam, pedig tényleg próbálkoztam. Van, aki így lett teremtve vagy nemtudom
2017. ápr. 23. 20:51
 38/46 anonim ***** válasza:

Csak ki kellene probalnod massal a szexet. Igen, a tudta nelkul, erzelmek nelkul, csak a fizika miatt es amiatt hogy neked milyen az ha le vagy varrva.

Egyenlore ugy nez ki a kapcsolatod mint egy 17 eve tarto hazassag ugy altalaban ahol te vagy ferfi-oldal. Mert altalaban a nok fasulnak igy be.

2017. ápr. 23. 21:01
 39/46 A kérdező kommentje:
Rajta kívül már 3 pasival lefeküdtem. Meg egy lánnyal is... Szóval tapasztalatom az van ebben, nem hiszem, hogy meg kéne csalnom...
2017. ápr. 23. 21:05
 40/46 anonim ***** válasza:

A mi osztályunkban mindenki megtalálta a maga közösségét. Most egyetemen is így van. ( kivéve talán egy embert, igen, de az nem véletlen )

Szerintem simán tudnál találni hasonló beállítottságú barátot. Lehet kicsit megkellene nyílnod és bátrabbnak lenni, de menne. Ha egyszer így döntenél, hajrá! Szorítok és én hiszek benned:D

2017. ápr. 23. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!