Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat arra, hogy többet/máshogy szexeljünk?
Ezért kellenének barátok. És már is lenne mindig valaki, aki szeret. Az, hogy mindig ugrálsz kapcsolatról kapcsolatra és akkor sem szeretnél kilépni belőle, ha az rossz, nem épp a legjobb megoldás - szerintem.
Lányokkal ugyan úgy ellehetne menni ide-oda, a barátod nélkül is. Nem kell csordában és nem kell csak kocsmára és bulira gondolni. Séta... vásárlás vagy nézelődés, kajálás, beszélgetés, annyi minden van... ( persze fiúval is ellehetne menni, hiszen fiú barátok is létezni és nem mindegyik azt akarja, de ezt aláírom, hogy nehezebb lehet kiszűrni és lehet a barátod is féltékenyebb típus stb. )
A lényeg, hogy ezeket én nem tartom lehetetlen küldetésnek. Nekem vannak barátaim és lány barátaim is. Nem hívnak 8 helyre, mert vagy nekem vagy nekik nincs annyi idejük, legtöbbször gépen tudunk beszélgetni vagy ha suliban összefutunk. Mikor otthon vagyok akkor meg találkozok az ottaniakkal, noha nem mindig, 1-1x kimegyünk az erdőbe tábortűz felett sütni ezt azt, vagy átjönnek pizzát zabálni. És ugyan ezt megfogom tartani akkor is, ha lesz barátnőm. :) Nyilván vele többet leszek, de nem fogom elhanyagolni őket és ha kell a lány barátokkal is ugyan úgy fogok találkozni, mint a fiúkkal. Elvégre barát, semmi több és én szintén őszinte ember vagyok ( néha túlságosan is ), plusz megbízható, ha megismer tudni fogja, hogy nincs mitől félnie. Szerintem hasonlót felállíthatnál Te is. Keresni olyan embereket, akik szeretnek, eltudtok beszélgetni és igazán jóba lehettek. Ők ott lennének mindig melletted és akkor mész valahova amikor van időd ( ha normálisak, megértik ) és oda, ahova Te szeretnél. Engem az életben nem tudnának elráncigálni kocsmázni pl. Tényleg nem tartom lehetetlennek... :)
Csak ki kellene probalnod massal a szexet. Igen, a tudta nelkul, erzelmek nelkul, csak a fizika miatt es amiatt hogy neked milyen az ha le vagy varrva.
Egyenlore ugy nez ki a kapcsolatod mint egy 17 eve tarto hazassag ugy altalaban ahol te vagy ferfi-oldal. Mert altalaban a nok fasulnak igy be.
A mi osztályunkban mindenki megtalálta a maga közösségét. Most egyetemen is így van. ( kivéve talán egy embert, igen, de az nem véletlen )
Szerintem simán tudnál találni hasonló beállítottságú barátot. Lehet kicsit megkellene nyílnod és bátrabbnak lenni, de menne. Ha egyszer így döntenél, hajrá! Szorítok és én hiszek benned:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!