Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat arra, hogy többet/máshogy szexeljünk?
Figyelt kérdés
A barátommal nem szexelünk túl gyakran (kb. heti egy), és amikor mégis, akkor is csak egy pózban. Azt mondja, hogy őt nem igazán hozza lázba ez az egész. Én viszont szeretném, ha néha vadabb lenne, vagy legalább engem is kielégítene utána vagy közben, mert magától a szextől nem megyek el, de még sosem csinált semmi mást az ügy érdekében. Arról már lemondtam, hogy kinyaljon, azt már az elején megmondta, hogy attól undorodik, de a kezével sem csinál semmit. Kértem már konkrétan, utaltam rá, megpróbáltam felizgatni és úgy rávenni, odatettem csak a kezét. Beszéltünk is már róla és annyit mondott, hogy a szex része úgy-ahogy jó, meg mikor én kiverem neki, vagy ilyesmi, de ő nem akarja nekem csinálni, mert az unalmas. Én 18 vagyok, ő 20. 9 hónapja vagyunk együtt.2017. ápr. 23. 18:30
21/46 anonim válasza:
Szerintem nem szeret,de arra jó vagy amit ő akar,a többi nem izgatja. De gratulálok,9 hónapot szerencsésen elpazaroltál az életedből :D
22/46 A kérdező kommentje:
Hát neki ez nem jelent örömet (igen, kicsit önző). Ő aszexuálisnak mondja magát, de nemtudom.. Mert kiverni kiszokta ("titokban"), meg elvileg a szexet is élvezi ugyebár. Csak neki nem ilyen "alapszükséglet". Én is azt hittem, hogy ilyen vagyok, mert a korábbi barátaimnál untam, hogy folyton szexelni akarnak és időparazlásnak éreztem az egészet úgy is, hogy ők ki is elégítettek. De most, hogy nincs ilyen, hanem csak néha egy gyors menet..hiányoznak kicsit a kanos pasik, akik egész nap csak dugni akartak..
2017. ápr. 23. 19:10
23/46 anonim válasza:
Nem tart teged szexualisan vonzonak vagy csak kikene lepni a hitgyulibol.
24/46 anonim válasza:
Kicsilany: En negyven vagyok es akkor.butasagot olvastam toles, hogy csak ugy fustol: a szex csak aprosag. Hidd el, hogyha az nem mukodik akkor a tobbi csak alca. S el fog laposodni az egesz.
Most nehany honap utan mar lazadsz magadban e miatt. Mi lesz ot ev, tiz mulva???
Megmondom: sirsz az elvesztegetett fiatsagos utan miutan egy ceges buliba a raktaroa srac felreszegen ugy megke...fel hogy sose eltel at olyat meg gondolatba sem....
25/46 A kérdező kommentje:
Nem vagyok azért egy bűnronda ember, akiben semmi vonzó sincs.. Meg van, hogy érzem, hogy feláll neki, de akkor is nemet mond a sima szexre is.
2017. ápr. 23. 19:18
26/46 anonim válasza:
Akkor próbáld meg te keményebben irányítani, beszélj egyfolytában utasítgasd, ösztönözd kemény szavakkal ha kell. "Gyere b..assz meg te állat, zsong a pi..csám tőled, amikor olyan élettelenül dolgozol rajtam..." szedd össze magad f..aszikám , mert ha kell én erőszakollak meg stb.
27/46 A kérdező kommentje:
Éppen ma próbálkoztam egy kicsit az erőszakossággal, hátha az bejön (azzal próbálkoztam, hogy addig nem engedem le az ágyról, amíg le nem fekszik felem) A válasz továbbra is nem volt, ráadásul elég rossz érzés már nekem, hogy folyton visszautasít..mintha a nőiességemet venné el azzal, hogy én próbálkozom nála folyton, azzal pedig mégjobban, hogy a válasz mindig nem. Néha ha lefekszünk már kerülget a hányinger, hogy ez biztos nem jó neki, és csak azért csinálja, mert folyton ezzel nyaggattam. Mert persze nem akarok olyat, ami neki nem jó.
2017. ápr. 23. 19:29
28/46 anonim válasza:
Vigyázz nehogy pszichés nyomot hagyjon , akkor ez benned. És utána netán te is mindig erre fogsz gondolni, ha mással leszel.
29/46 anonim válasza:
Igen, ha ezt érzed most, milyen lehet még plusz pár hónap múlva... ha folyton nemet mond és ezzel egyre csökkenti az önbizalmad és a nőiesség érzését stb. Nagyon nem lenne jó, ha teljesen leamortizálna. Még most kéne lépni, míg ez nem következik be. Szerintem. Te is tudod, hogy ez így nagyon nem jó. Tudom, hogy a többi dolog miatt szereted, de... és ez egy elég nagy de.
30/46 A kérdező kommentje:
A szakítás az a baj, hogy nem igazán egy lehetőség. Körübelül 5 éve nem voltam már egyedül (igen, 13 éves korom óta), maximum 2 hét telt el egy-egy kapcsolatom között.. De volt, hogy egy éjszaka sem. Ha egyedül kéne lennem valószínűleg azon emészteném magam, hogy miért dobtam el magamtól a tökéletes pasit, és egy hónap sem telne el, mire megölném magam. Így is arra gondolok nap, mint nap..Persze csak amikor épp nem vagyok tök boldog..ez elég hamar változik..mindegy, ez már más téma, a lényeg, hogy barátaim nincsenek, csak ő van nekem, és ha ő nincs, akkor senki sem tartana vissza attól, hogy meghaljak..
2017. ápr. 23. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!