Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a barátomat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat arra, hogy többet/máshogy szexeljünk?

Figyelt kérdés
A barátommal nem szexelünk túl gyakran (kb. heti egy), és amikor mégis, akkor is csak egy pózban. Azt mondja, hogy őt nem igazán hozza lázba ez az egész. Én viszont szeretném, ha néha vadabb lenne, vagy legalább engem is kielégítene utána vagy közben, mert magától a szextől nem megyek el, de még sosem csinált semmi mást az ügy érdekében. Arról már lemondtam, hogy kinyaljon, azt már az elején megmondta, hogy attól undorodik, de a kezével sem csinál semmit. Kértem már konkrétan, utaltam rá, megpróbáltam felizgatni és úgy rávenni, odatettem csak a kezét. Beszéltünk is már róla és annyit mondott, hogy a szex része úgy-ahogy jó, meg mikor én kiverem neki, vagy ilyesmi, de ő nem akarja nekem csinálni, mert az unalmas. Én 18 vagyok, ő 20. 9 hónapja vagyunk együtt.

2017. ápr. 23. 18:30
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Csak a nézőpontját kéne megváltoztatni ebben, hogy ne tehernek élje meg, hanem boldogságnak, hogy örömet okozhat annak, akit szeret..
2017. ápr. 23. 18:42
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Akkor törődj bele! Nem hiába mondják, hogy megtalálja zsák a foltját, amíg olyan "nő" is létezik, aki aláfekszik ennek a parasztnak. :)
2017. ápr. 23. 18:43
 13/46 A kérdező kommentje:
10-es. Igen, van egy ilyen sejtésem, éppen ezt próbálom megelőzni
2017. ápr. 23. 18:43
 14/46 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy nem találnék még valakit, akivel így összeillenénk..."

Mondod ezt így 18 éves buksival...:) Majd másképp lesz, meglátod.

2017. ápr. 23. 18:44
 15/46 anonim ***** válasza:
Inkább velem próbál
2017. ápr. 23. 18:45
 16/46 anonim válasza:
100%
Nem tudom miota szexelhettek, nekem mondjuk a baratommal volt az elso, 11honapja voltunk együtt mikor megtortent. Es eloszor nekünk is csak egyfelekep volt, nyilvan csináltuk egymasnak kezzel, leginkabb mikor meg csak pettingeltunk. Lehet ido kell neki, idovel mi is elkezdtunk erről beszélni, masfelekeppen is vagytunk erre-arra es igazabol nekem es neki is orom hogyha az amit az egyikunk csinál azt elvezi a másik. Most vagyunk egyutt 17honapja. 16L
2017. ápr. 23. 18:48
 17/46 anonim ***** válasza:
Most nem sértésnek írom a barátodra nézve, de én fiatalkoromba egész nap csak a kurtyeszon gondolkodtam és ha kellett egész nap toltam is az aktuális barátnőmmel és ez így 37 éves fejemre se változott, szóval a barátod más beállítottságú, de mint írtam nem hinném, hogy változni fog, ha ennyi idő alatt nem változott. 37F
2017. ápr. 23. 18:49
 18/46 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy demiszexuális? Mármint ha ilyen fiatalon ennyire nem kívánja a szexet, akár hormonális problémái is lehetnek. Vagy titkon meleg...
2017. ápr. 23. 18:53
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

a nővéremék 5 éve nem tudják megoldani ezt a problémát, és 3 éve már házasok... mostmár olyan szintre jutott, hogy el akar válni, mert nem bírja tovább, hiányzik neki az az intimitás, amit bárki más megadna neki, csak a férje nem

és igen, nagyon szereti, amúgy tökéletes pár

de ha nincs meg ez a része is, akkor nem működik...

2017. ápr. 23. 18:56
 20/46 anonim ***** válasza:

Azért mégis csak nagyobbacska apróság, hiszen látod, hogy zavar. Én viszont biztos vagyok benne, hogy találnál ugyan ilyen rendes, és a szeretkezésben (!) is odaadó fiút! :)

Most komolyan, hogy lehet unalmas látni azt, ahogy elélvezel tőle és élvezed, amit csinál? Neked is unalmas lenne ezt látni ő rajta? Hülyeség... Ha valakibe szerelmesek vagyunk, ez az egyik legjobb dolog. Hogy örömet tudunk neki okozni, és ez nekünk is legalább olyan jó, mint Neki. Sőt, normális esetben még jobb is tud lenni a saját örömünknél. ( csak hát ha önző az ember... )

2017. ápr. 23. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!