Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem vagyok jó a szexben, miért? 24/L
úgy érzem, én lelki beállítottságú vagyok, és mindaddig vagyok hihetetlenül szerelmes, amíg nem történik meg a dolog.. utána úgy érzem, hogy meg kell felelnem, meg hogy nem is kell ez nekem..amúgy vágyom rá, nem hiszem, hogy aszexuális lennék, de amikor odakerülünk, mégis úgy érzem, hogy inkább lenne vége, mert sokszor fáj is, meg mindig úgy érzem, hogy mindjárt bepisilek, és ez inkább kellemetlen, mint jó érzés.. Más nincs így ezzel?
Ráadásul még sosem sikerült elélveznem..Lehet emiatt sem élvezem? Pedig nagyon szeretem a barátom.. Lehet, hogy csak lelkileg, de nincs elég kémia?
Ha azt mondom hogy nem illetek össze akkor lehet nem is mondok kivételesen hülyeséget
Te elmondásod alapján lelki beállítottságu vagy ő kevésbé hiszen neki a testisègek fontosabbak mint az hogy Te élvezd
Azért nem élvezed a szexet mert rosz partnerrel csinálod
A kérdés megfogalmazása is arra enged következtetni, hogy magadat okolod, a te hibád, hogy nem vagy jó a szexben, ez nem helyes dolog.
Jellemző, hogy túlságosan meg akarsz felelni másoknak?
Az nem derült ki, hogy maszturbálni szoktál-e. Szerintem kezdj el gyakorolni és így megismered a tested, hogy pontosan mi izgat stb, így idővel el tudod magyarázni a pasidnak ezt. Nem kell szégyellni meg rávezetni, egy normális kapcsolatban simán lehet őszintén beszélni ezekről, ha nem mert szégyenbe hoz akkor ott nagy gond van az illetővel. Csak azért mondom mert a párom is így tanulta meg élvezni még régebben. 25f
szex előtt menj el pisilni, hátha akkor nem jönne elő a vizelési inger.
Az, hogy sokszor fáj, lehet attól van, hogy nem vagy eléggé felizgulva, ez pedig nem a te sarad, hanem a barátodé. Nyújtsátok el az előjátékot. Próbáljatok ki több pózt, lehet egy másik pózban jobban élveznéd.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!