Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit élveztek a legjobban a szexben?
Figyelt kérdés
orált, magát a szexet, extrémebb dolgokat, ha szájba vagy arcra élvezhettek meg ilyenekre gondolok. Kezdő vagyok és a páromnak nagy örömet akarok okozni :)2017. ápr. 20. 08:11
1/12 anonim válasza:
Orált, főleg ha egy fiatal csajt nyalhatok :) 30+F
2/12 anonim válasza:
sok mindent, de mind1 a kérdés szempontjából, mert a barátodnak kellene örömet szerezned, tehát tőle kellene megkérdezned, hogy mire vágyik :)
lehet neki nem jönne be ami másoknak igen :)
24F
3/12 anonim válasza:
Úgy az egész minden. De szerintem a legjobb, mikor a punciba élvezek el. Az a legjobb érzés.
23/F
4/12 anonim válasza:
Azt, ha nem egyedül csinálom! :D
5/12 anonim válasza:
Ha a lány kicsit ellenkezik, amit letörök és utána hagyja hogy bármit megtegyek vele. Az orál alap, oda-vissza, naylni is nagyon szeretek. Az arcra élvezést sem hagyom ki.
6/12 anonim válasza:
Én azt imádom a legjobban, hogyha nyalhatok egy lányt :) Ha miattam élvez el, az a legnagyobb élvezet szmomra is. Most hogy nincs partnerem ez hiányzik legjobban.
7/12 A kérdező kommentje:
nem akarom a párom kérdezni erről h neki mi a jó nem akarom h tudja h kezdő vagyok. de majd igyekezni fogok akkor :)
2017. ápr. 20. 08:24
8/12 anonim válasza:
Lény nyitott érdeklődő és add önmagad. Kísérletezz, figyeld, hogy mi jön be nagyon a párodnak. Sok sikert!
9/12 anonim válasza:
Én pl. a kikötözést és a pisis játékokat is élvezem...szerencsére a párom is...
Persze, ha mondjuk orálról van szó, az is bejön....a lényeg, hogy tudd meg, mi az az egy valami, ami naggggyon beindítja, ilyen mindenkinél van...
10/12 anonim válasza:
Mikor mit, hangulatfüggő, van, amikor az összebújós, érzelmes szeretkezést, van, amikor a vadulós b***szást, van, amikor nagyon fáradt vagyok, és az esik jól, hogy csak játszadozunk egymással, megmasszírozzuk egymást, kinyalom, megujjazom, ő lepippant, vagy kiveri, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!